Serija 5M

Serija 5M

Elegantan, lagan i jak, sa impresivnim mogućnostima utovarivača, 5M je spreman da bude vaš omiljeni za rad na farmi. Kompaktan, ali snažan, ima odlične mogućnosti manevrisanja i donosi vrhunske funkcije utovarivača vašoj farmi. Njegova panoramska kabina obezbeđuje savršen pogled na priključni utovarivač, dok prebacivanje brzina vrhom prsta osigurava nesmetanu vožnju na putu. U polju, menjač Powr8™ EcoShift sa osam u potpunosti promenljivih brzina obezbeđuj neprekidnu vučnu snagu, a osnovni integrisani AutoTrac™ obezbeđuje vam da radite udobno, bez preklapanja, posebno prilikom košenja trave.

 • Rad menjača pod opterećenjem

  Naš opcioni menjač Powr8™ EcoShift vam daje osam izmenljivih stepena prenosa. Svi naši menjači, uključujući PowerQuad™ Plus sa četiri izmenljiva stepena prenosa i PowrReverser™ sa dva izmenljiva stepena prenosa, dolaze sa komfornom funkcionalnošću ručnog deaktiviranja kvačila i opcionalnom pužnom brzinom. Lako menjajte smer bez ručnog aktiviranja kvačila ili kočenja i prebacite brzinu u hodu i pod opterećenjem zahvaljujući potpuno sinhronizovanim opsezima i zupčanicima.

  Džejms Kirk
 • Integrisani AutoTrac™

  Unapredite efikasnost i udobnost sa našim pristupačnim, integrisanim sistemom navođenja koji je opcionalno dostupan. Posebno kada kosite travu, uživaćete u preciznim putanjama bez preklapanja dok se fokusirate na druge važne zadatke.

  serija 5m
 • Spremni za utovarivač

  Kada radite sa utovarivačem, potrebna vam je najbolja moguća vidljivost na materijal kojim rukujete. Zbog toga se model 5M ne isporučuje samo sa malom i uskom haubom, već i sa panoramskim prozorom na krovu. Opcionalno, 5M možete da pripremite za naše utovarivače serije 543M/R ili 603M/R da biste mogli brzo i efikasno da obavite čitav niz dodatnih poslova.

  serija 5m
 • Mnogo snage

  Motor velike radne zapremine od 4,5 l sa najviše 134 KS i obrtnim momentom od 541 Nm proizvodi izvanrednu gustinu snage za lagani model 5M. Naši motori su dizajnirani specifično za zahtevan rad na poljoprivrednim mašinama i obezbeđuju maksimalnu vučnu snagu pri minimalnoj potrošnji tečnosti.

  serija 5m
Kabinu smo dizajnirali prema vama

Kabinu smo dizajnirali prema vama

Ulaskom u kabinu 5M serije, odmah ćete primetiti: dosta komfora, puno staklenih površina za nesmetan pogled i intuitivno raspoređene kontrolne funkcije, sve sa ciljem što efikasnijeg rada sa traktorom bez suvišnog naprezanja.

Poznat po svojoj snazi

Poznat po svojoj snazi

Bilo da odaberete 16/16 PowrReverser menjački prenosnik ili naš 32/12 PowrReverser prenos sa Hi-Lo i modulacionom kontrolom, uvek ćete dobiti nenadmašnu vučnu snagu za svoj najzahtevniji posao.

Fabrički spreman za utovarivač

Fabrički spreman za utovarivač

Imate opcije: naši pristupačni utovarivači M-serije za sve širokoprimenjive poslove i R-serija za najteže uslove rada – oba su daleko poznata zbog svoje jednostavne upotrebe i izuzetne produktivnosti.

Locirajte vašeg John Deere prodavca

Pronađite vašeg najbližeg prodavca

Locirajte vašeg John Deere prodavca