Hederi za sakupljanje otkosa

Hederi za travu
Varijabilni pogon hedera

Varijabilni pogon hedera

Ako želite da poboljšate uvlačenje bez obzira na dužinu rezanja, bićete zadovoljni varijabilnim pogonom hedera koji ima 6X9. On sinhronizuje brzinu puža sa LOC-om radi kvalitetnijeg usitnjavanja, ravnomernog protoka useva i optimizovane propusne moći.

Uravnoteženo uvlačenje useva

Uravnoteženo uvlačenje useva

Dizajn “beskrajnog” puža transportuje usev ka unutra u centar mašine, da bi se postigao ujednačen i neprekidan dotok useva u sečku, što vam omogućava da maksimalno iskoristite neverovatan kapacitet ove mašine uz istovremenu uštedu goriva i smanjenje habanja.

Dvostruki pogon hedera

Dvostruki pogon hedera

Za maksimalne performanse u različitim uslovima i bez zaostatka useva: predstavljen 2015. godine sa novom serijom 8000 i dostupan opciono, dokazani hedera sa dvostrukim pogonom prilagođava brzinu sakupljača nezavisno od puža kako bi odgovarao brzini kretanja.

Automatsko podmazivanje lanca

Automatsko podmazivanje lanca

Dva podizna lanca mogu opciono da se podmazuju električnom uljnom pumpom koja doprema ulje na filcane jastučiće koji dodiruju lanac samo dok se sakupljač okreće – ruke vam ostaju čiste i ne morate da brinete o podmazivanju lanca.

30 R trava

Novi sakupljač trave 30R

Opremljeni velikim pužnim transporterom prečnika 80 cm, većim kracima pužnog transportera od 20 cm i 6 šipki sa zupcima od 6,5 mm, novi sakupljači serije R su dizajnirani za visoku efikasnost. Da biste bili sigurni da ćete moći da uživate u punim performansama u narednim sezonama, 30R takođe ima pogon bez lančanika i izdržljive potrošne delove koji smanjuju troškove održavanja. Promenljivi pogon hedera u osnovnoj opremi sinhronizuje brzinu pužnog transportera sa LOC radi odličnog kvaliteta sečenja. Bez obzira na to da li se žanju lakši ili veoma teški otkosi, opcioni dvostruki pogon hedera podešava brzinu zubaca sakupljača nezavisno od pužnog transportera koji odgovara brzini kretanja. Vodite računa da nikakvi usevi ne ostanu.

 

6X9 Premium sakupljači

MODELTRANSPORTNI ŠIRINARADNA ŠIRINA (OD PRSTA DO PRSTA)

639

3 m

2,56 m

649

4 m

3,64 m

659

4,5 m

4,15 m

Sakupljači otkosa serije R

MODELTRANSPORTNI ŠIRINARADNA ŠIRINA (OD PRSTA DO PRSTA)

30R

3 m

2,70 m

Lokator prodavaca

Pronađite vašeg najbližeg ovlašćenog prodavca

Pronalaženje pravog hedera nije moglo biti lakše. Vaš ovlašćeni prodavac će vam uvek rado dati savete.

Lociraj prodavca

Hederi

Hederi za kukuruz

Hederi za kukuruz

Hederi za kukuruz 300plus i 400plus su poznati širom sveta po velikom kapacitetu, pouzdanosti i niskim troškovima održavanja.

Ceo usev hederi

Univerzalni hederi za silažu

Silaža ne može biti bolja nego uz ProfiCut hedere kompanije Zürn.