Serija R900i

R900i Hero

Savršeno za vas

Četiri rezervoara veličine od 4.400 do 7.500 litara, dvostruko ili trostruko sklopiva krila od 24 do 40 metara i ISOBUS u osnovi. R900i pruža vrhunske performanse u visokoprofitabilnim usevima kao što su krompir ili šećerna repa.

PowrSpray™

PowrSpray™

PowrSpray™ rešenje ugrađeno u R900i odlikuje se jedinstvenim sistemom sa 2 kola za brže punjenje, veću preciznost, snažno mešanje i brzo i efikasno ispiranje. Direktna kontrola brzine rapidno reaguje na promenu kretanja ili promenu sekcije, kako bi eliminisalo prekomerno i premalo doziranje. U primenama sa promenljivom brzinom, prilagođavanje je praktično trenutno.

Pojedinačna kontrola brizgaljke

Pojedinačna kontrola dizni

Pojedinačna kontrola dizni efikasna je za primenu lokalne zaštite useva sa tačkastim prskanjem. Uštedite do 5% hemikalija za zaštitu useva – i do 6 EUR po hektaru1. Elektronski upravljani sistem dostiže svoj krajni potencijal kada se primenjuje zajedno sa PowrSpray™.

Rastojanje između brizgaljki 25 cm

Rastojanje između dizni 25 cm

Sa razmakom između dizni od 25 cm, možete smanjiti visinu krila kako biste smanjili pojavu “drifta” bez kompromisa po pitanju veličine kapljica – održavajući finu veličinu kapljica sa minimalnim zanošenjem.

TwinSelect

TwinSelect

Menjanje dizni kada vremenske prilike nalažu ili prelazak sa zaštite na folijarnu prihranu je jednostavno, pritiskom na dugme pomoću TvinSelect funkcije. Ova opcija omogućava uštedu vremena, pruža veću fleksibilnost i pomaže vam da uvek primenite ciljnu količinu nezavisno od brzine kretanja.

 • Konekcija zatvorenog sistema prenosa

  Sa našim jednostavnim povezivanjem, na bilo koji zatvoreni prenosni sistem, izbegavate skoro svaki kontakt sa hemikalijama za zaštitu useva. Omogućuje vam punjenje i ispiranje, tako što ćete direktno u rezervoar umetnuti adapter koji uveliko koriste proizvođači za zaštitu useva.

  Konekcija zatvorenog sistema prenosa
 • TerrainControl™ Pro i TerrainCommand™ Pro

  Uz sistem TerrainControl Pro™ i TerrainCommand™ Pro, krilo je uvek na mestu na kom treba da bude radi optimalne pokrivenosti. Namenski dizajnirani senzori za hibridni način rada pomažu u pravilnom postavljanju krila za prskanje u svakom trenutku – održavajuć́i konstantnu visinu prskanja, za manje zanošenja, veće brzine i smanjenje stresa rukovaoca.

   

  TerrainControl™ Pro i TerrainCommand™ Pro

MODELZAPREMINA REZERVOARAŠIRINA KRILAKAPACITET PUMPE

4400 l

24–40 m

1200 l/min za punjenje, do 1000 l/min za primenu

5200 l

24–40 m

1200 l/min za punjenje, do 1000 l/min za primenu

6200 l

24–40 m

1200 l/min za punjenje, do 1000 l/min za primenu

7500 l

24–40 m

1200 l/min za punjenje, do 1000 l/min za primenu

1Zasnovano na farmi pšenice od 500 hektara i pretpostavljenim troškovima od 53€/ha za herbicide i 65€/ha za fungicide (5%*118€ =5,90€/ha)