Serija R700i

Serija R700i

Precizno i efikasno

Sa novom prskalicom R700i, od sada imate povećanu produktivnost sa premium karakteristikama većih modela, ali u kompaktnom formatu. Sa PowrSpray sistemom i karakteristikama kao što su Individualna Kontrola Dizni i mogućnost povezivanje na zatvoreni prenosni sistem, uživaćete u neverovatno jednostavnoj upotrebi i preciznoj aplikaciji zaštitnih sredstava.

Precizna brzina

Precizna brzina

Napunite brže, aplikujte preciznije. Jedinstveni PowrSpray 2-kružni sistem, omogućava vam da za samo 7 minuta1 napunite prskalicu i daje vam 98%2 tačnost kontrole norme tretiranja. Sve sa pogodnošću upravljanja na dugme.

Akcenat na bezbednost

Akcenat na bezbednost

Sa našim jednostavnim povezivanjem na bilo koji zatvoreni prenosni sistem, izbegavate skoro svaki kontakt sa hemikalijama za zaštitu useva. Omogućuje vam punjenje i ispiranje, tako što ćete direktno u rezervoar umetnuti adapter koji uveliko koriste proizvođači za zaštitu useva.

Čuvanje i zaštita

Čuvanje i zaštita

Pojedinačna kontrola dizni efikasna je za primenu lokalne zaštite useva. Uštedite do 5% hemijskih sredstava za zaštitu useva – i do 6 EUR po hektaru3. Elektro kontrolisan sistem dostiže svoj pun potencijal kada se primenjuje zajedno sa PowrSpray sistemom.

Intuitivna kontrola

Intuitivna kontrola

Punjenje, mešanje, prskanje ili ispiranje pritiskom na dugme. Sve potrebne kontrole su vam dostupne na novom džojstiku u kabini ili preko novog komandnog centra, postavljenim kod upravljačke stanice.

Ostanite kompaktni, pređite na premijum

Zadržite kompaktnost, pređite na premijum

Model R700i je naš najmanji model iz serije velikih prskalica, opremljen mnogim naprednim karakteristikama koje se obično nalaze u mnogo većim modelima. Proizvedena je da vam pruži brzo, precizno i visoko efikasno tretiranje u svim uslovima – i to uspešno svaku sezonu .

ModelRezervoar za rastvorŠIRINA KRILAIzlaz pumpeKapacitet punjenja

3200 l

18–30 m

750 l/min

600 l/min

4000 l

18–30 m

750 l/min

600 l/min

1 Mereno bez prvog sloja.

2 Preciznost od 98% je izvedena iz podataka JDLink, zasnovano na poređenju John Deere Piston Diaphragm pumpe i John Deere 3” PowrSpray sistema, što znači da se postavljena brzina aplikovanja primenjuje 98% vremena.

³ Zasnovano na farmi pšenice od 500 hektara i pretpostavljenim troškovima od 53€/ha za herbicide i 65€/ha za fungicide (5%*118€ =5,90€/ha).