Serija R700i

Serija R700i

Precizna efikasnost

Sa novom R700i, sada imate premium povećanje produktivnosti sa karakteristikama većih modela u kompaktnom formatu. Sa PowrSpray sistemom natapanja i karakteristike kao što su individualna kontrola brizgaljki i mogućnost povezivanja na bilo koji zatvoreni prenosni sistem, dok uživate u neverovatno jednostavnoj upotrebi i prskate preciznije.

 

Precizna brzina

PowrSprayTM

Napunite brže, preciznije prskajte. Jedinstveni PowrSpray™ sistem sa 2 kola omogućava vam da za samo 7 minuta1 napunite prskalicu i daje vam 98%2preciznost kontrole brzine. Sve sa pogodnošću upravljanja na dugme.

Akcenat na bezbednost

Konekcija zatvoreni sistem prenosa

Sa našim jednostavnim povezivanjem na bilo koji zatvoreni prenosni sistem, izbegavate skoro svaki kontakt sa hemikalijama za zaštitu useva. Omogućuje vam punjenje i ispiranje tako što ćete direktno u rezervoar umetnuti adapter koji uveliko koriste proizvođači za zaštitu useva.

Čuvanje i zaštita

Pojedinačna kontrola brizgaljki

Punjenje, mešanje, prskanje ili ispiranje na dugme. Sva kontrola koja vam je potrebna bilo iz kabine sa novim džojstikom, ili sa novim komandnim sistemom rešenja iz kabine.

Intuitivna kontrola

Solution Command

Punjenje, mešanje, prskanje ili ispiranje na dugme. Sva kontrola koja vam je potrebna bilo iz kabine sa novim džojstikom ili sa novim komandnim sistemom rešenja iz upravljačke stanice.

Ostanite kompaktni, pređite na premijum

Ostanite kompaktni, pređite na premijum

Model R700i je naša najmanja prskalica iz velikog segmenta prskalica, opremljena mnogim naprednim karakteristikama koje se obično nalaze u mnogo većim modelima. Proizvedena je da vam pruži brzo, precizno i visoko efikasno tretiranje u svim uslovima – iz sezone u sezonu.

ModelZAPREMINA REZERVOARAŠirine krilaIzlaz pumpe

3200 l

18-334 m

600l/min za punjenje,
750l/min za primenu

4000 l

18-334 m

600l/min za punjenje,
750l/min za primenu

1 Mereno bez prvog sloja

2 Preciznost od 98% izvedena je iz podataka JDLink zasnovana na sistemu pumpi John Deere Piston Diaphragm u poređenju sa John Deere 3” PowrSpray™ sistemom i znači da se postavljena brzina primene primenjuje 98% vremena”

3Zasnovano na farmi pšenice od 500 hektara i pretpostavljenim troškovima od 53€/ha za herbicide i 65€/ha za fungicide (5%*118€ =5,90€/ha)

4Stupite u kontakt s vašim prodavcem mašina za više informacija