Serija M900(i)

M900i Hero

Savršen izbor za vaš usev

Tri rezervoara veličine od 4.400 do 6.200 litara, dvostruko ili trostruko sklopiva krila od 24 do 40 metara i opcionalni ISOBUS. M900(i), je vaš najbolji izbor za niske useve poput pšenice i ječma.

 

Jednostavne ručne komande

Jednostavne ručne komande

Pouzdani ručni ventili su jednostavni i sigurni, sa malom mogućnošću kvara ili potrebom za održavanjem. Želite malo više sofisticiranosti? Izaberite naše opcije AutoFill ili AutoDilute!

TwinSelect

TwinSelect

Menjanje dizni kada vremenske prilike nalažu ili prelazak sa zaštite na folijarnu prihranu je jednostavno, pritiskom na dugme pomoću TvinSelect funkcije. Ova opcija omogućava uštedu vremena, pruža veću fleksibilnost i pomaže vam da uvek primenite ciljnu količinu nezavisno od brzine kretanja.

Rastojanje između brizgaljki 25 cm

Rastojanje između dizni 25 cm

Sa međurazmakom dizni od 25 cm, možete smanjiti visinu krila kako biste smanjili pojavu “drifta” bez kompromisa po pitanju veličine kapljica – održavajući finu veličinu kapljica sa minimalnim zanošenjem.

Konekcija zatvorenog sistema prenosa

Konekcija zatvorenog sistema prenosa

Sa našim jednostavnim povezivanjem na bilo koji zatvoreni prenosni sistem, izbegavate skoro svaki kontakt sa hemikalijama za zaštitu useva. Omogućuje vam punjenje i ispiranje tako što ćete direktno u rezervoar umetnuti adapter koji uveliko koriste proizvođači za zaštitu useva.

 • TerrainControl™ Pro i TerrainCommand™ Pro

  Uz TerrainControl Pro™ i TerrainCommand™ Pro sistem, krilo je uvek na mestu na kom treba da bude radi optimalne pokrivenosti. Namenski dizajnirani senzori za hibridni način rada, pomažu u pravilnom postavljanju krila za prskanje u svakom trenutku – održavajuć́i konstantnu visinu prskanja, za manje zanošenje, veću brzinu i smanjenje stresa rukovaoca.

  TerrainControl
 • Pojedinačna kontrola brizgaljke

  Pojedinačna kontrola brizgaljke je preciznija, smanjuje uložena sredstva, povećava vaš potencijal prinosa i pomaže u zaštiti životne sredine smanjenjem prekomernog ili nedovoljnog doziranja.

   

  blok m900i prskalice

MODELZAPREMINA REZERVOARAŠIRINA KRILAKAPACITET PUMPE

4400 l

24–40 m

560 l/min

5200 l

24–40 m

560 l/min

6200 l

24–40 m

560 l/min