Praćeni John Deere traktor se kreće kroz polje na kome je završena žetva

Osnovne vrednosti

Naš svet i poslovanje se menjaju. Naše osnovne vrednosti ostaju.

Kako poslujemo je od suštinskog značaja za naš besprekidan uspeh. "Kako" je predstavljeno od strane naših osnovnih vrednosti integriteta, kvaliteta, odanosti i inovacija. To "kako" ćete videti u našim ljudima, proizvodima i procesima. Prepoznaćete ga kako radimo u svakom poslovanju, svakog dana, i na načine kako se ophodimo sa zaposlenima, kupcima, dobavljačima, prodavcima i ostalim akcionarima.

Naše osnovne vrednosti nas definišu. One nas ujedinjuju i razlikuju od konkurencije.

Naša posvećenost tim osnovnim vrednostima nije opcionalna, i nikada se ne uzima zdravo za gotovo.

Dva čoveka u razgovoru dok gledaju u laptop sa John Deere kosačicom u pozadini.

Integritet

Integritet znači govoriti istinu, držanje reči i pošteno ophođenje s drugima i s poštovanjem. To se dokazuje preko iskrenih odnosa, odluka koje uzimaju u obzir uravnotežene interese akcionara i neosporna posvećenost etičkom i pravnom ponašanju. Integritet je jedna od naših najdragocenih vrednosti. Ne smemo kompromitovati integritet.

Čovek koji radi u John Deere fabrici.

Kvalitet

Kvalitet znači isporučivanje vrednosti kupcu, zaposlenima, akcionarima i ostalima. Kvalitet se ustanovljava na mnogo načina — prodajom i podrškom proizvoda i usluga na zadovoljstvo kupca, utvrđivanjem radnog okruženja u kojim zaposleni uspevaju, isporučivanjem finansijskih rezultata koji ispunjavaju očekivanja investitora, i održavanjem zdravog odnosa u korist naših akcionara.

Čovek i žena pričaju ispred građevinskog mesta sa John Deere opremom.

Posvećenost

Posvećenost znači da činimo najbolje za ispunjavanje očekivanja akcionara na predvidljiv i dosledan način tokom vremena. Mi znamo da naši kupci, kao i zaposleni i investitori, imaju mnogo opcija kad je u pitanju izbor kompanije s kojom žele da budu povezani. Na našu mogućnost da služimo treba da gledamo kao privilegiju koja ne sme da se uzima zdravo za gotovo.

Čovek koji stoji u crnoj sobi s hologramima koji se pojavljuju na bini.

Inovacije

Inovacija znači pronalaženje, dizajniranje i razvoj inovativnih proizvoda i usluga koji su veoma privlačni na tržištu i jačaju preferencijale kupca za brend John Deere. Inovacije se proširuju na korišćenje najnovije tehnologije za uspostavljanje procesa proizvodnje svetske klase i primenjivanje najnaprednih alatki i praksa informatičke tehnologije u celoj kompaniji.