Pribori, održavanje i radionica

Pribori, održavanje i radionica

Dobro došli u svet John Deere pribora!

Od malenog osigurača od 3 ampera do kompleksnog sklopa radio aparata dobićete istu pažnju na detalje i kvalitet u asortimanu pribora.

John Deere asortiman pribora nudi raznolike proizvode, s više od 60 kategorija proizvoda:

  • Radio aparati
  • Punjači za održavanje akumulatora
  • Testeri vlage
  • Rukovanje teretom
  • Kontejneri za gorivo, lijevci i merne šolje
  • Radna svetla
  • Gornji i donji zglobni spojevi
  • Presvlake za sedišta
  • Patosnice
  • i mnogo više!

Mi značajno investiramo u redovno unapređenje našeg asortimana John Deere robnih pribora za vas.

Odvojite malo vremena da pretražite naš najnoviji John Deere katalog pribora ili posetite vašeg John Deere prodavca da saznate više o tom asortimanu koji stalno raste.

Saznajte više o uređajima za pranje pod visokim pritiskom

Uređaji za pranje pod visokim pritiskom

Kompletan asortiman uređaja za pranje pod visokim pritiskom sa hladnom i vrućom vodom, električni i benzinski.

Saznajte više o testerima vlage

Testeri vlage

John Deere testeri vlage, bilo testeri za balirano seno, testeri za rukovet sena, testeri žitarica ili testeri mlevenog zrna, oni rade precizno i brzo, mereći vlagu u polju, bunkeru ili ambaru.

Industrijski akumulatori

Kao proizvođač industrijskih akumulatora pod propisom za otpadne baterije i akumulatore iz 2009 godina, John Deere Limited proizvodi akumulatore sa olovnom kiselinom, alkalne i litijumske akumulatore. Mi ne isporučujemo direktno krajnjem korisniku; zbog toga naša mreža dilera nudi besplatno uzimanje natrag za obradu i recikliranje otpadnih industrijskih akumulatora koji su isporučeni krajnjem korisniku. Od njih se to zahteva da urade svake kalendarske godine kada na tržištu izađu nove industrijske akumulatore. Ako neki od naših dilera zahteva da uzmemo natrag industrijske akumulatore, onda oni moraju da stupe u kontakt s našim odeljenjem za klijente. Mi ćemo se dogovoriti za neophodan aranžman za povraćaj, pravilnu obradu i recikliranje otpadnih industrijskih akumulatora.

 

Automobilski akumulatori

Kao proizvođač automobilskih akumulatora pod propisom za otpadne baterije i akumulatore iz 2009 godine, John Deere Ltd ima dostupnu mrežu dilera za besplatno sakupljanje u razumnom vremenu automobilskih akumulatora za obradu i recikliranje od krajnjih vlasnika, npr. garaža, otpada, ovlašćenih postrojenja za vozila na kraju životnog veka, centri za reciklažu, itd. Od njih se to zahteva da urade svake kalendarske godine kada na tržištu izađu nove automobilske akumulatore.

Ako vaša mreža dilera zahteva da uzmemo natrag automobilske akumulatore, onda oni moraju da stupe u kontakt s našim odeljenjem za klijente. Mi ćemo se dogovoriti za neophodan aranžman za povraćaj, pravilnu obradu i recikliranje otpadnih automobilskih akumulatora.