Pribor, održavanje i oprema za radionicu

Pribori, održavanje i radionica

Dobro došli u svet John Deere pribora!

Od malenog osigurača od 3 ampera do kompleksnog sklopa radio aparata, dobićete isti kvalitet u kompletnom asortimanu pribora.

John Deere asortiman pribora nudi širok asotiman proizvoda podeljen u više od 60 kategorija:

  • Radio aparati
  • Punjači za pribor za održavanje akumulatora
  • Vlagomeri
  • Rukovanje teretom
  • Rezervoari za gorivo, levci i merni uređaji
  • Radna svetla • Toplinzi i poteznice
  • Presvlake za sedišta
  • Patosnice
  • i mnogo više!

Mi svakodnevno investiramo u redovno unapređenje našeg asortimana John Deere pribora za vaše svakodnevne potrebe.

Odvojite malo vremena da pretražite naš najnoviji John Deere katalog pribora ili posetite vašeg zvaničnog John Deere distributera da saznate više o tom asortimanu koji se neprestano proširuje.

Saznajte više o uređajima za pranje pod visokim pritiskom

Uređaji za pranje pod visokim pritiskom

Kompletan asortiman uređaja za pranje pod visokim pritiskom sa hladnom i vrućom vodom, električni ili benzinski.

Industrijski akumulatori

Kao proizvođač industrijskih akumulatora po standardima za baterije i akumulatore iz 2009. godine, John Deere Limited proizvodi akumulatore sa olovnom kiselinom, alkalne i litijumske akumulatore. Mi ne isporučujemo direktno krajnjem korisniku - zbog toga naša mreža dilera nudi besplatno preuzimanje natrag za obradu i reciklažu otpadnih industrijskih akumulatora, koji su isporučeni krajnjem korisniku. Od distributera se to zahteva da urade svake kalendarske godine kada na tržištu izađu novi industrijski akumulatori. Ako neki od naših distributera zahteva da preuzmemo industrijske akumulatore, onda oni moraju da stupe u kontakt sa našim odeljenjem za reklamacije. Mi ćemo se dogovoriti za neophodan aranžman za povraćaj, pravilnu obradu i recikliranje otpadnih industrijskih akumulatora.

 

Automobilski akumulatori

Kao proizvođač automobilskih akumulatora po propisima za otpadne baterije i akumulatore iz 2009. godine, John Deere Ltd ima distributivnu mrežu dilera koja vrši besplatno sakupljanje automobilskih akumulatora za obradu i recikliranje od krajnjih vlasnika. Od distributera se to zahteva da urade svake kalendarske godine kada na tržištu izađu novi automobilski akumulatori.

Ako vaš distributer zahteva da uzmemo natrag automobilske akumulatore, onda oni moraju da stupe u kontakt sa našim odeljenjem za reklamacije. Mi ćemo se dogovoriti za neophodan aranžman za povraćaj, pravilnu obradu i recikliranje otpadnih automobilskih akumulatora.