Logistika za delove

Logistika za delove

 

Mi ćemo obezbediti vašu produktivnost

Ovo obećanje započinjemo zamenskim delom koji je lociran najbliže vama - sa potpunom servisnom posvećenošću vama. Ostalo se završava pomoću nezaustavljive logističke podrške i obimnog magacina rezervnih delova u Evropi, gde je više od 300.000 različitih delova spremno da se već sledećeg dana pošalje ka vama.

 

 

Skladištenje zastupništva

Skladištenje zastupništva

Da li ste znali da 8 od 10 pozicija sa vašeg zahteva mogu da budu ispunjeni odmah sa lagera od strane vašeg distributera? Naš tim distributera na 1900 lokacija širom Evrope, pomaže vam da vaš posao obavite bez zastoja u optimalnim rokovima. Možete se sami uveriti, tako što ćete proveriti zalihe na JDPart.com i čak poručiti pravo odatle. Međutim, 80% onog što vam treba je veoma blizu do vas, čak i do kasno u noć tokom sezone žetve.

Evropski centar za distribuciji delova

Evropski centar za distribuciji delova

Naši posetioci nam govore da nikada nisu videli ovako nešto. To je verovatno istina, ili da li ste ikada bili u magacinu koji je velik kao 12 fudbalskih terena? Tu skladištimo više od 300.000 različitih delova – sve od zavrtnja za nož do pužnog transportera kombajna od 10,7 metara dužine. Najbolje je što se delovi brzo kreću. Naša napredna logistika i sistemi pakovanja, mogu isporučiti porudžbinu za brzu isporuku za manje od 2 sata nakon prijema porudžbine.

Centar za podršku delova

Centar za tehničku podršku distribuciji delova

Za uspešan rad internacionalne distributivne mreže, za distribuciju rezervnih delova, neophodan je najmoderniji centar za podršku. Vrhunski tim stručnjaka se brine da svaki deo isporučen iz naših magacina širom sveta dospe do vas u obećanom terminu. U nekim slučajevima porudžbine se upućuju direktno fabrikama koje isporučuju delove direktno ka vama.

Podrška na terenu

Podrška na terenu

Brza isporuke kvalitetnih delova je samo deo priče. Za brzo osposobljanje vaše mašine za rad, možete računati na naše timove obučenih i sertifikovanih servisera, koji će zavrnuti svoje rukave i priskočiti vam u pomoć kada zatreba. Korišćenjem najnovije John Deere dijagnostičke opreme i alata, oni će okloniti svaki nedostatak koji muči vaš traktor, kombajn, silažni kombajn ili prskalicu.

Možda vas takođe interesuje...