Logistika za delove

Logistika za delove

 

Mi ćemo održati vaše kretanje

Ovo obećanje počinje s izvorom delova koji je najbliži vama: vaš prodavac i njegova totalna servisna posvećenost vama. Ostalo se završava od strane nezaustavljivog rada logistike i našeg masivnog magacina delova u Evropi, gde više od 300.000 različitih delova su spremno dostupni da vam se pošalju već sledećeg dana.

 

 

Skladištenje zastupništva

Skladištenje zastupništva

Da li ste znali da 8 od 10 porudžbina mogu da budu ispunjeni odmah od strane našeg prodavca? I da naš tim zastupnika na 1900 lokacija širom Evrope mu potpomažu s njihovim inventarom i za sve ostalo? Možete se sami uveriti tako što ćete proveriti zalihe na JDPart.com i čak poručiti pravo odatle. Međutim, 80% onog što vam treba je veoma blizu do vas, čak i kasno u noć tokom sezone žetve.

Evropski centar za distribuciji delova

Evropski centar za distribuciji delova

Naši posetioci nam govore da nikada nisu videli ovako nešto. To je verovatno istina, ili da li ste ikada bili u magacin koji je velik kao 12 fudbalskih terena? Tu čuvamo više od 300.000 različitih delova – sve od zavrtnja za nož do pužnog transportera od 10,7 m za kombajn. Najbolji deo: stvari se brzo kreću. Naša napredna logistika i sistemi pakovanja mogu isporučiti porudžbinu za sledeći dan za manje od 2 sata nakon dospeća.

Centar za podršku delova

Centar za podršku delova

Neophodan je najmoderniji centar za podršku delova za rad sofisticirane internacionalne mrežne logistike kao što je naša. Njen odličan tim se brine da skoro svaki deo isporučen iz naših magacina u Evropi i SAD dospe kao što je obećano. U nekim slučajevima u to spadaju i brze porudžbine direktno fabrikama koji ispunjavaju porudžbinu od tamo.

Podrška na terenu

Podrška na terenu

Pravi deo je samo deo priče. Za brzo vraćanje vaše opreme na terenu možete računati na naše timove obučenih i sertifikovanih tehničara, koji će zavrnuti svoje rukave i pomoći vam kad zatreba. Korišćenjem najnovije John Deere opreme za dijagnostiku i alate oni će popraviti šta god muči vaš traktor, kombajn, kombajn za silažu ili prskalicu.

Možda vas takođe interesuje...