NENADMAŠNI

Budite sigurni, uradite i zaradite – otkrijte karakteristike naše najobimnije game modela ikada: smanjeno sabijanje zemljišta1, nova veća kabina2 sa masažnom funkcijom sedišta2, garantovana efikasnost potrošnje goriva3 i daljinski nadzor mašine sa Expert Alerts upozorenjima za sve modele.

Za traktore iznad 150 ks sa rešenjima za preciznu poljoprivredu, ne postoji način da zaobiđete našu ponudu modela.Otkrijte našu gamu modela iznad 150 ks

8RX8RX8RX

8RX

HeadingIcon

8RX
Kada je prioritet minimalno sabijanje zemljišta, onda ne možete zaobići 8RX. Savršen za zahtevna zemljišta i terene sa bočnim nagibom, takođe nudi široku paletu operativnih mogućnosti.
Saznajte više

8RT8RT8RT

8RT

HeadingIcon

8RT
Traktori sa dve gusenice pružaju najveću vučnu silu, uz veoma efikasan prenos snage na tlo zbog velike kontaktne površine naleganja. Namenjeni za ravan teren, suvo i rastresito zemljište.
Saznajte više

8R8R8R

8R

HeadingIcon

8R
Savršeno rešenje ako vam treba univerzalna mašina koja je sjajna na njivi i pruža zadovoljstvo na putu. Traktori serije 8R su najbolja kombinacija vučne snage, niskih troškova eksploatacije i sveobuhvatnih performansi.
Saznajte više

7R7R7R

7R

HeadingIcon

7R
Sa snagom do 373 ks i težinom preko 11t, 7R isporučuje izuzetne performanse u transportu, ubrzavanje i efikasnost na putu. Za težak rad u polju možete brzo dodatno balastirati traktor iz kabine, pomoću novog sistema EZ balast.
Saznajte više

6R6R6R

6155R DO 6250R

HeadingIcon

6R
Postoje mnogi razlozi za izbor 6R traktora: vrhunska izrada, integrisane tehnologije, izuzetne performanse, jednostavni kontrolni interfejsi i CommandARM kontrolna ručica nove generacije.
Saznajte više

6M6M6M

6155M DO 6195M

HeadingIcon

6M
Očekujte više. Napravljen za one koji idu dalje od proseka. Robustan, jak, jednostavan – a ipak napredan i jeftin za korišćenje. Dobro došli u novu seriju 6M.
Saznajte višeNenadmašna udobnost

Naši teški traktori opremljeni su najmodernijim dodacima i opremom za najviši stepen udobnosti i produktivnosti na tržištu.2CommandPRO

CommandPRO

Ovladajte snagom naših velikih traktora sa novim CommandPRO4 džojstikom i njegovih 11 tastera koji se mogu programirati. To je vrhunski interfejs za rukovaoca tako da svakodnevni radni dan postaje ugodniji i produktivniji.

Active seat II²

Active seat II²

Nov sistem ActiveSeat II (aktivno sedište) koristi tehnologiju električnog ogibljenja sa brzim odzivom, kako bi Vam amortizovao oko 90% vertikalnih pokreta. Uživajte u izuzetnoj vožnji i u najtežim uslovima.

Infotainment sistem²

Multimedijalni sistem²

Najmoderniji digitalni radio sa ekranom osetljivim na dodir veličine 6,5’’ inča radi sa Apple CarPlay i pruža vam više opcija za zabavu. Potpuno novi audio sistem sa 6 zvučnika i snažnim sabvuferom, koji su dizajnirali vrhunski audio stručnjaci, isporučuje kvalitet zvuka kao u koncertnoj dvorani.

Održavanje i opravka

Održavanje i opravka

John Deere traktori su poznati po niskim troškovima održavanja. Sa novom produženom garancijom budite sigurni u performanse svog traktora u naredne 3 godine.

Amortizacija

Amortizacija

Viša cena pri kupovini, ne znači i veći trošak posedovanja mašine. Kao traženi svetski brend, John Deere pravi visoko pouzdane traktore koji ne gube na vrednosti. Ovo rezultira većom preprodajnom cenom uz manji trošak održavanja i amortizacije.

Nepobediv
Nepobediv u Preciznoj poljoprivrednoj proizvodnji

Zasnovano na troškovima proizvodnje pšenice od 450 €/ha, John Deere Connectivity Benefit vam može uštedeti do 57 €/ha*

Kontrola sekcije i besplatan
AutoTrac SF1

49,80 €/ha

Uštedite do*

Kontrola sekcije

Aktivacije Premium ili Ultimate obuhvaćeni u našim Precision Ag paketima vam donose kontrolu sekcija6 i više. U kombinaciji sa našom besplatnom SF1 korekcijom signala sa preciznošću od prolaza do prolaza od 15 cm, kontrola sekcije obezbeđuje značajne uštede u ulaznim troškovima.

 

1 8RX traktori

27R, 8R, 8RT, 8RX traktori

3 6R, 7R, 8R traktori

4Zahteva AutoPowr transmisiju

6Nadogradivo na SF3 i RTK

* Ulazni troškovi za žito u skladu sa podacima Agribenchmark za FR, UK, DE. Dizel / ha u skladu sa podacima Agribenchmark za FR, UK, DE. Smanjenje ulaznih troškova za sisteme navođenja sa 15cm je 8% u skladu sa Lohnunternehmen 1/2010. U tom slučaju upoređujemo razliku prema manje preciznom 30cm EGNOS signalu, tako da je korist polovina od 8% = 4%. Troškovi rada u skladu sa Agribenchmark FR, UK, DE. Uvećanje produktivnosti u skladu sa Landtechnik 6/2006 sa SF1 je 14%. Mi opet upoređujemo samo polovinu koliko je precizan EGNOS 30cm sistem, tako da je dobit 14% / 2 = 7%. Smanjenje ulaznih troškova kontrole sekcije u skladu sa Profi Dec. 2012. Uzmite u obzir, što je manje polje i što je manji pravougaoni oblik polja, i što je veća radna širina priključnog uređaja i što je manja pojedinačna sekcija priključnog uređaja, to je veća korist. Za velika polja sa pravougaonim oblikom korist kontrole sekcije je minimalna.

Dodatne prednosti aplikacije MyOperations:
– Upravljanje mašinskim prstenom – uvek imajte uvid u sve vaše mašine: 50% smanjivanje troškova na telefonske pozive
– Odluke donete na osnovu činjenica: nova kartica za analizu vam to već pruža
– uštedu vremena od 2h / sezona za menadžer farme podržava sezonskog radnika (70€/h troškova rada). Prednosti od uštede vremena: 1,40€/ha