Zašto odabrati John Deere?

Zašto birati John Deere?

Treba vam snažna, pouzdana i udobna kosilica za travnjak? Onda ne tražite dalje od John Deere-a.

Kod John Deere-a su ciljevi jednostavni. Naš cilj je da vam obezbedimo najbolje traktore za košenje travnjaka, kao i ručne kosilice - kosilice konstruisane prema vašem travnjaku i vašim potrebama. Isprobana i dokazana vrhunska tehnologija, kao i ništa manje inovativni razvoj, sastavni su deo naših velikih John Deere traktora i korišćeni su za kreiranje vrhunskog sistema košenja. Naše kosilice vraćaju zadovoljstvo u baštovanstvu.

 

Razvij sveSkupi sve

Želim da imam zdrav i bujan zeleni travnjak!

Redovno košenje vašeg travnjaka je jedan od najboljih načina da osigurate snažan i gust rast trave. John Deere kosilica nežno i čisto kosi vaš travnjak, pomažući vam da je zaštitite od bolesti.

Ali ja nemam mnogo slobodnog vremena da kosim travnjak.

Još jedan razlog zašto odabrati John Deere: sednite, uključite, pokosite –, ne može lakše od toga. Snažne i pouzdane performanse obezbeđuju vam da završite brzo i efikasno posao.

Da li treba da đubrim svoj travnjak?

Svaki zdrav travnjak zahteva đubrenje za rast. John Deere sistem košenja i malčiranja obezbeđuje prirodno đubrenje naklonjeno životnoj sredini tako što kosi i usitnjava travu i vraća je duvanjem nazad u travnjak.

Da li su John Deere mašine jednstavne za korišćenje?

Definitivno! Što važi za naše poljoprivredne traktore, to važi i za naše traktore za košenje trave. Optimalna udobnost vozača od strane jednostavnog i intuitivnog dizajna, s funkcijama kao što su korisnički naklonjena komandna tabla i elektronska kontrola brzine. Našim ručnim kosilicama se takođe lako upravlja, sa kontrolama koje se jednostavno koriste i ergonomičnim dizajnom.

Bezbednost je pod broj 1 kod mene.

Isto i kod nas. Kod John Deere bezbednost je u nevidljivim detaljima. Na primer, motor se automatski isključuje kada napustite sedište. A kod većinu modela platforma zaustavlja košenje kada ubacite u hod unazad.

Da li je traktor za košenje trave predviđen samo za leto?

Pa i nije! John Deere mašine mogu da se koriste tokom cele godine. Jednostavnim postavljanjem pravog pribora možete čistiti lišće u jesen, pa čak i sneg tokom zime.

Košenje travnjaka treba da bude zabavno!

Uskočite u sedište - zavolećete veliko i udobno sedište i neverovatnu sposobnost manevrisanja vašeg traktora za košenje trave. Naše snažne i efikasne ručne kosilice vas takođe neće izneveriti. Vrhunska udobnost kod John Deere vraća ponovo zadovoljstvo u košenju!

Treba mi pouzdan partner.

Nema problema. Za vaše potrebe održavanja i servisiranja uvek ćete naći u blizini  John Deere prodavca.