Traktori serije 8

Napredna farma: Dokazana serija 8 ostaje dosledna ranije ustanovljenim principima, a to je da služi poljoprivrednicima koji napredno razmišljaju, kao i Vama samima, koji oblikujete održivu budućnost moderne poljoprivrede. Naša 8 serija obuhvata John Deere traktore sa gusenicama 8RX koji čuva zemljište, a karakteriše se još visokotehnološkom sposobnošću prilagođavanja, kao što je naš nagrađivani menjač ePowr™.

Traktori 8R

Savršeno rešenje ako vam treba univerzalna mašina koja je izuzetna na njivi i pruža zadovoljstvo na putu. Traktori 8R su najbolja kombinacija vučne snage, niske cene održavanja i sveobuhvatnih performansi.

 

Traktori 8RT

Traktori 8RT

Mašine sa 2 gusenice pružaju najsnažniju pravolinijsku vuču, veoma efikasan prenos snage zbog velike oslone površine. Namenjene za ravan teren i suvo, rastresito zemljište.

Traktori 8RX

Traktori 8RX

Ako vam je prioritet minimalno sabijanje zemljišta, Vaš pravi izbor je 8RX. Njegova oslona površina na tlo od 4,57 m² je najveća u industriji i ostavlja malo ili čak nikakve tragove u zemljištu. Model 8RX je idealan za teške terene na nagibu i sve tipove zemljišta, a istovremeno omogućavaju maksimalno efiksano iskorišćenog radnog vremena.

      

Hajde da pogledamo neke od pojedinačnih karakteristika koje čine seriju 8 tako superiornom.

Terapija u kabini

Terapija u kabini

Koliko žarko biste želeli kabinu iz koje izlazite odmorni baš kao i kada ste ušli u nju? Kako je to moguće? Evo kako: ActiveSeat™ II sa proaktivnim prigušivanjem vibracija, masažnim funkcijama, elektronskim kontrolama, zakretanjem sedišta od 65°, tri oslonca za noge, zvučnim sistemom od 6.1, ugrađenim frižiderom… i još mnogo toga.

Neverovatan kvalitet vožnje

Neverovatan kvalitet vožnje

Budite oprezniji, produktivniji i manje umorni zahvaljujući veoma efikasnom ogibljenju kabine koje će izolovati svaki oblik neravnina na putu ili u polju. Dodajte tome brzoreagujuće elektronsko ogibljenje našeg ActiveSeat™ II’ i doživećete najugodniju vožnju.

Prava snaga

Prava snaga

Nalepnica na haubi traktora pokazuje samo nominalnu snagu motora. Međutim, naši motori ostvaruju povećanje obrtnog momenta do 40% i impresivan porast snage od oko 10% – “maksimalne snage” koja je uvek dostupna u svim uslovima.

Pametan izbori menjača

Pametan izbori menjača

Izaberite između našeg menjača PowerShift sa 16 brzina™ za modele sa točkovima, našeg robusnog potpuno mehaničkog menjača e23™, AutoPowr™ sa konstantnim ubrzanjem, bez kvačila i našeg nagrađivanog bezstepenog električnog menjača eAutoPowr™.

1-Click-Go-AutoSetup: Isecite vreme podešavanja za do 50%

1-Click-Go-AutoSetup: Skratite vreme podešavanja za do 50%

Da li vam je dosadilo pisanje napomena i trošenje vremena na kliktanje po ekranu? Uz 1-Click-Go-AutoSetup, smanjite vreme za podešavanje na polju do 50%: radni zadaci koje ste ranije isplanirali u aplikaciji Operations Center automatski se pojavljuju na ekranu 4. generacije kada mašina uđe u polje. Rukovalac samo treba da potvrdi informacije jednim klikom i spreman ’ je za rad*.

Precizna poljoprivreda: Bolja farma

Precizna poljoprivreda: Bolja farma

Dobici na osnovu efikasnosti i produktivnosti koje možete da postignete pomoću funkcija aktiviranja CommandCenter Premium, automatizacije zaokretanja AutoTrac™, pasivnog vođenja priključnih uređaja AutoTrac™, Machine Sync i razmene podataka u polju, dovode do poboljšanja profitabilnosti i održivosti koje ne možete postići ni na jedan drugi način.

Pogledajte: Moćni izbori

Tri koncepta koji odgovaraju Vašim proizvodnim uslovima i pojedinačnim poljoprivrednim praksama – od univerzalnog 8R, preko bezkonkurentne pravolinijske vuče 8RT do 8RX za očuvanje zemljišta – pogledajte kako izgleda napredna poljoprivreda.

Menjač eAutoPowr™

Kontinuirano postaje električno: naš nagrađeni eAutoPowr™ je prvi elektromehanički bezstepeni varijabilni menjač (IVT) sa odvojenim prenosima i pruža do sada nezabeleženu efikasnost, udobnost i izdržljivost.

Brošura serije 8

Saznajte celu priču

Udubite se u detalje koji čine seriju 8 tako izuzetnom – pogledajte brošuru o seriji 8.

PowerGard™

PowerGard™

PowerGard™ paket za održavanje, rešava troškove održavanja.

Precision AG

Precision AG

Naša precizna poljoprivredna rešenja obuhvataju daljinske nadogradnje softvera i neprocenjivo korisne funkcije, kao što je Remote Display Access (RDA), koje povećavaju Vašu produktivnost i efektivno vreme rada uz Expert Alerts

*Mašina mora da poseduje CommandCenter™ 4. generacije ili univerzalni displej (softver SU20-3 ili noviji), prijemnik StarFire™ 3000/6000/7000, aktivnu pretplatu za JDLink™ Connect i nalog za John Deere Operations Center. Ako već ne poseduje MTG 4G, potrebna je naknadna ugradnja.