Job ManagementPrecizna Ag tehnologija

  • Saopštite poslove vašem timu pismeno preko aplikacije MyJobs
  • Značajno smanjite telefonske pozive
  • Nema izgubljenih informacija
  • Nema nesporazuma
  • Visok kvalitet izvršenja posla
ALT TEKST ČUVARA MESTA

Povežite se s drugima

Pomoću aplikacije MyJobConnect možete bolje koordinisati vaše zaposlene i poboljšati poslovnu produktivnost dok smanjujete izvore grešaka. MyJobConnect obuhvata dve aplikacije za vaš pametni uređaj: MyJobsManager i MyJobs. Unapred popunjavanje i sinhronizacija podataka s vašeg naloga operativnog centra, planiranje novog posla se jednostavno završava s nekoliko klika i osigurava doslednost i ažuriranost podataka. 

Povezano upravljanje poljoprivrednim dobrom

Pomoću MyJobsManager možete unapred digitalno planirati poslove korišćenjem intuitivnog prikaza kalendara. Ako se raspored menja, jednostavno prevucite i opustite sve detalje na novi datum. Prikaz kontrolne table vam obezbeđuje izvršni pregled vaših dnevnih operacije, tako lako možete nadzirati napredak posla i brzo identifikovati područja koja zahteva posebnu pažnju.

Aplikacija MyJobs obezbeđuje vašim operaterima posvećen pregled poslova koji moraju da završe u pravilnom redu. Svi neophodni detalji su uvek pri ruci bez ikakvih papira koji lete unaokolo. Time se smanjuju greške koje rezultuju zbog nesporazuma i potreba za pratećim pozivima. Kada je posao završen, onda je potrebno samo nekoliko klika za izveštaj. Pošto su svi podaci snimljeni u operativnom centru u realnom vremenu, možete kreirati izveštaj pregleda posla i obraditi podatke za izdavanje računa.