Job ManagementTehnologija za preciznu poljoprivredu

  • Saopštite poslove vašem timu pismeno, preko aplikacije MyJobs
  • Značajno smanjite telefonske pozive
  • Nema izgubljenih informacija
  • Nema nesporazuma
  • Visok kvalitet izvršenja posla
ALT TEKST ČUVARA MESTA

Povežite se sa drugima

Pomoću aplikacije MyJobConnect možete bolje koordinisati vaše zaposlene i poboljšati produktivnost i smanjiti greške. MyJobConnect obuhvata dve aplikacije za vaš „pametni“ uređaj: MyJobsManager i MyJobs. Prenos i sinhronizacija podataka sa vašeg naloga u Operativnom centru i planiranje novog posla se jednostavno obavlja, sa nekoliko klikova, a osigurana je doslednost podataka i njihovo ažuriranje.

Povezano upravljanje poljoprivrednim dobrom

Pomoću aplikacije MyJobsManager, korišćenjem intuitivnog prikaza kalendara možete unapred planirati poslove. Ako raspored treba promeniti, jednostavno premestite sve parametre na novi datum. Prikaz komandne table vam pruža dnevni pregled operacija koje treba uraditi, pa tako možete da lako pratite izvršenje poslova i brzo uočiti područja koja zahtevaju posebnu pažnju.

Aplikacija MyJobs obezbeđuje vašim rukovaocima pregled poslova koje moraju da završe po pravilnom redosledu. Sve potrebno je uvek pri ruci, bez papira koji lete unaokolo. Time se smanjuju greške koje nastaju zbog nesporazuma i nema potrebe za pozive telefonom. Kada je posao završen, potrebno je samo nekoliko klikova za slanje izveštaja. Pošto su svi podaci snimljeni u Operativnom centru u realnom vremenu, možete kreirati izveštaj urađenih poslova i obraditi podatke za fakturisanje.