Serija M700/M700i

Serija M700(i)

Savršeno. Za vas.

Sa tri veličine rezervoara, od 2400 do 4000 litara i dvostruko ili trostruko rasklopivim krilima od 18 do 30 metra, prskalice M700i(i) su tu za sve vaše poljoprivredne poslove. Izaberite svoju prskalicu i učinite je savršenom za poslove prskanja izborom prskalice M700(i) sa ISOBUS ili mnogim drugim dostupnim rešenjima.

 

Jednostavne ručne komande

Jednostavne ručne komande

Pouzdani ručni ventili su jednostavni i sigurni, sa malom mogućnošću defekta ili potrebama za održavanjem. Želite malo više sofisticiranosti? Izaberite naše opcije AutoFill ili AutoDilute!

Nisko težište

Nisko težište

Serija M700(i) je napravljena i za put i za polje. Nizak centar gravitacije i usklađena ravnoteža mase pružaju vrhunske performanse na putu.

Pojedinačna kontrola brizgaljke

Pojedinačna kontrola dizni

Pojedinačna kontrola dizni je preciznija, smanjuje potrošnju sredstva, povećava vaš potencijalni prinos i pomaže u zaštiti životne sredine smanjenjem prekomernog ili nedovoljnog doziranja.

TerrainControl™ Pro i TerrainCommand™ Pro

TerrainControl™ Pro i TerrainCommand™ Pro

Uz sistem TerrainControl Pro™ i TerrainCommand™ Pro, krilo je uvek na mestu na kom treba da bude radi optimalne pokrivenosti. Namenski dizajnirani senzori, za hibridni način rada, pomažu u pravilnom postavljanju krila za prskanje u svakom trenutku – održavajuć́i konstantnu visinu prskanja, za manje zanošenja, veće brzine i smanjenje stresa rukovaoca.

Konekcija zatvorenog sistema prenosa

Konekcija zatvorenog sistema prenosa

Sa našim jednostavnim povezivanjem na bilo koji zatvoreni prenosni sistem, izbegavate skoro svaki kontakt sa hemikalijama za zaštitu useva. Omogućuje vam punjenje i ispiranje, tako što ćete direktno u rezervoar umetnuti adapter koji uveliko koriste proizvođači za zaštitu useva.

MODELZAPREMINA REZERVOARAŠIRINA KRILAKAPACITET PUMPE

2400 l

18-33* m

280 l/min

3200 l

18-33* m

280 l/min

4000 l

18-33* m

280 l/min

*Stupite u kontakt s vašim prodavcem mašina za više informacija