Električne kosačice

R43EL, ručna električna kosačica

 

 

Zašto praviti kompromis na ugodnost?

Ako volite život bez komplikacija onda je John Deere kosačica na električni pogon za vas. Jednostavno rukovanje, robusno kućište i TurboStar sistem za košenje, garantuje kraj mnogim brigama sa minimumom nevolja. Nema potrebe više da brinete o dolivanju goriva, kosačica na električni pogon znači jednostavno utakni kabl i počnite s radom.

TURBOSTAR SISTEM

R43 EL sa TURBOSTAR SISTEMOM

Bez obzira na vremenske prilike, dokazani TurboStar sistem svaki put obezbeđuje precizno košenje i odlično sakupljanje. Čak i u vlažnim uslovima protok vazduha generisan od strane noževa povlači travu pravo uvis pre sečenja, a takođe uklanja lišće iz vašeg travnjaka. Posle sečenja vazdušni vakuum ravnomerno i efikasno duva otkos u vreću za sakupljanje. Indikator napunjenosti TurboStar čak još više olakšava život tako što vas obaveštava na vreme kada je vreća skoro puna.

R43EL, ručna električna kosačica

Snažan motor

Za pouzdane i dosledne performanse, model R40EL karakteriše indukcioni motor od 1,3 kW koji se automatski zaustavlja kada se otpusti kontrola za prisutnost rukovaoca na upravljaču.

Žena podiže ručnu električnu kosačicu R43EL

Kvalitetno kućište

Model R40EL karakteriše kvalitetno kućište od polipropilena i od 40cm (15 inča). Kvalitet konstrukcije je istaknut potrošačkom 10-godišnjom garancijom za kućište. Pored jačine on je takođe i lake težine za lako rukovanje.

Asortiman proizvoda

ModelMotorŠirina košenja kosačicePreporučena površina košenja

1,3 kW

40cm (15")

Do 600 m²

1,5 kW

43cm (17")

700 m²

John Deere zastupništvo

Pronađite vašeg najbližeg prodavca

Locirajte vašeg John Deere prodavca

 

Povezane teme

 

RLE, John Deere kvalitet

Zašto birati John Deere?