Robotska kosačica

Tango E5 serija II, autonomne robotske kosačice

 

 

Dobrodošli u svet autonomnog košenja

John Deere TANGO E5 serija II automatski održava vaš travnjak da bi vaš život učinila lakšim i prijatnijim. Kontrole i tehnologija su toliko intuitivni da ćete za kratko vreme biti spremni za košenje. Ili ćete radije gledati dok to TANGO radi za vas!

Kiša ili sunce

Kiša ili sunce

TANGO je otporan na vremenske prilike, zbog toga sa zadovoljstvom radi dok ste vi u zagrljaju i suvi unutra. Dvostruko kućište štiti najvažnije komponente – elektroniku, bateriju i motor – za mnogo godina pouzdane upotrebe.

Majstoriše brda

Majstoriše brda

Tango E5 serija II je pametnije nego ikad. Kosačica ide napred dok ne stigne do granične žice, tada se okreće i menja pravac – čak i na brdovitom terenu.

Tih

Tih

TANGO je tako tih, da može da kosi i noću bez da ometa bilo koga. Sve to uz minimalne nepotrebne zabrinutosti i buke – i bez ikakvih lokalnih emisija.

Jednostavna je za divljenje

Jednostavna je za divljenje

TANGO kosi u nasumičnom šablonu da održava savršen izgled vašeg travnjaka. On automatski detektuje prepreke i graničnu žicu i čak se u hodu prilagođava delovima s dužom travom. Krug za čišćenje oko celokupne ograde bašte održava sve ivice urednim.

Za najbolje rezultate košenja pitajte vaše John Deere TANGO stručnog prodavca koji će vam pomoći da isplanirate i postavite graničnu žicu. Žica je virtuelno nevidljiva i laka za premeštanje kada menjate raspored vaše bašte.

Tango E5 serija II, autonomne robotske kosačice, ekran

Jednostavna je za upotrebu.

Tango E5 serija II je pametnije nego ikad. Nove vozne performanse kosačice idu napred dok ne stigne do granične žice, tada se okreće i menja pravac – čak i na brdovitom terenu.

Tango E5 serija II, autonomne robotske kosačice, sigurno i bezbedno, crveno dugme

Sigurno i bezbedno

Za zaustavljanje noža jednostavno pritisnite veliko crveno dugme. Senzor u upravljaču zabravljuje nož tokom transporta. TANGO je zaštićen PIN kodom i ekran se automatski zaključava – savršeno kada ima dece unaokolo.

1 

 

 

Tango E5 serija II, autonomna robotska kosačica u polju

Tango E5 serija II

Robotske kosačice
  • Kompletno autonomno košenje
  • Radi u svim vremenskim prilikama u bilo koje vreme
  • Ekstremno tiha
  • Nije potrebno odlaganje odsečaka u otpad

Nije pronađeno nijedno podudaranje

John Deere zastupništvo

Pronađite vašeg najbližeg prodavca

Locirajte vašeg John Deere prodavca

 

Povezane teme

 

RLE, John Deere kvalitet

Zašto birati John Deere?

*U zavisnosti od uslova terena i rasporeda bašte. Posavetujte se s vašim prodavcem za  demonstraciju u test pogodnosti.