X146ROprema za travnjak

  • Uključivanje kosionog uređaja: električno
  • Kapacitet sakupljanja: 300 l
  • Sedište: standard sa naslonom
  • Komplet za malčiranje: opcija
  • Branik: opcija
ALT TEKST ČUVARA MESTA

Serija X146R nudi odličan prvi korak u asortimanu traktorskih kosačica sa zadnjim sakupljanjem tako što kombinuje pouzdanost, izdržljivost i snagu u svakom aspektu njene konstrukcije, uključujući kompletno zavaren čelični ram i prednju osovinu od livenog gvožđa. To je automatska mašina sa zadnjim sakupljanjem koja obezbeđuje odličnu završnu obradu malih bašti.

Rad s kosačicom je takođe lak sa ergonomičnom stanicom rukovaoca, kvalitetnim farovima i beskonačnim izborom brzine vožnje.

Jednostavan je za posedovanje. Jednostavan je za upotrebu. Jednostavan je za održavanje. Traktorska kosačica serije X146R.

Cena


Odličan u tesnim mestima

Serija X146R kombinuje pouzdanost, izdržljivost i snagu u svakom aspektu njene konstrukcije, uključujući kompletno zavaren čelični ram i prednju osovinu od livenog gvožđa. Sa ergonomičnom stanicom rukovaoca, kvalitetnim farovima i beskonačnim izborom brzine vožnje, ona obezbeđuje savršenu završnu obradu za male bašte. Jednostavna je za posedovanje. Jednostavna je za upotrebu. Jednostavna je za održavanje. Traktorska kosačica serije X146R.

     

Oprema za travnjak, serija X300, zastupništva X350R

Pronađite vašeg najbližeg prodavca

Locirajte vašeg John Deere prodavca

Povezane teme