X116ROprema za travnjak

  • Uključivanje kosionog uređaja: mehanički
  • Kapacitet sakupljanja: 300 l
  • Sedište: standardno
  • Komplet za malčiranje: opcija
  • Branik: opcija

Upečatljiv kapacitet sakupljanja

Traktor serije X116R sa bočnim izbacivanjem i zadnjim sakupljanjem dolazi s jednocilindričnim motorom, s automatskim menjačem sa nožnim pedalama koje se lako koriste, s kosionim uređajem Edge od 92 cm (36 inča) i sandukom od 300 l, koji se lako skida i može da se zameni sa opcionim deflektorom pražnjenja ili utičnim malčerom. Zadnja poteznica je uključena za vuču opreme za skoro svaki posao za negovanje travnjaka.

ALT TEKST ČUVARA MESTA

Traktor serije X116R sa bočnim izbacivanjem i zadnjim sakupljanjem dolazi s jednocilindričnim motorom, s automatskim menjačem sa nožnim pedalama koje se lako koriste, s kosionim uređajem Edge od 92 cm (36 inča) i sandukom od 300 l.

Serija X116R je konstruisana za kupce koji žele proizvod najvećeg kvaliteta za košenje i sakupljanje otkosa i lišća. Kosioni uređaj od 92 cm (36 inča) odlično kosi i sakuplja otkos. Sanduk se lako uklanja i može da bude zamenjen s opcionalnim deflektorom ili utikačem za malčiranje, kada dođu vremena da ne želite za sakupljate materijal. Zadnja poteznica je uključena i može vući širok spektar opreme koja može da radi skoro svaki posao za negovanje travnjaka.

     

Oprema za travnjak, serija X300, zastupništva X350R

Pronađite vašeg najbližeg prodavca

Locirajte vašeg John Deere prodavca

Povezane teme