W660Kombajn

  • 9 l PowerTech PSS motor, maksimalna snaga 285 kW/387 ks
  • Širina kanala/ prečnik bubnja: 1.670 mm / 660 mm
  • Ukupna površina za aktivnu separaciju: 1,80 m²
  • Novi sekcijski podbubanj za do 12% bolje performanse
  • Ukupna površina sita za čišćenje (sa predsitima za odstranjivanje pleve): 6,30 m²
  • Interaktivno podešavanje kombajna (ICA) za automatsku optimizaciju kombajna
ALT TEKST ČUVARA MESTA

Žetva u rekordnom vremenu

Serija W pružiće vam podršku uz pametnu tehnologiju, vredne funkcije i inovativne usluge tako da možete da radite brže, udobnije i efikasnije – za maksimalne performanse u svim uslovima. Velika površina za aktivnu separaciju i veliki bubanj vršilice od 660 mm uvećavaju performanse bez kompromisa na kvalitet slame ili potrošnje goriva.

Sistem za čišćenje DynaFlo Plus s velikom površinom sita za čišćenje obezbeđuje veoma niske nivoe gubitaka i odličan kvalitet zrna u rezervoaru za žitarice.

NOV segmentni podbubanj: do 12% boljih performansi

Ispred glavnog podbubnja za vršidbu montirane su dva ukloniva dela podbubnja koji prekrivaju prvi deo podbubnja, a za koji su dostupne tri vrste podbubnja – za malo zrno, univerzalni i s umecima zaobljene letve. Drugi deo podbubnja sastoji se od fiksirane rešetke univerzalnog podbubnja koja prekriva preostalu površinu.

Ispitivanja na terenu pokazala su da je zamena podbubnjeva vredna truda: Prelazak s univerzalnog segmentnog podbubnja na manji podbubanj za mala zrna u teškim uslovima vršidbe obezbeđuje do 12% bolji učinak.

Prevuci

*Maksimalna snaga motora