W660Kombajn

  • 9 l PowerTech PSS motor, maksimalna snaga 285 kW/387 ks
  • Širina podbubnja / prečnik bubnja:  1.670 mm / 660 mm
  • Ukupna površina za aktivnu separaciju: 1,80 m²
  • Novi sekcijski podbubanj za do 12% bolje performanse
  • Ukupna površina sita za čišćenje (sa predsitima za odstranjivanje pleve): 6,30 m²
  • Interaktivno podešavanje kombajna (ICA) za automatsku optimizaciju kombajna
ALT TEKST ČUVARA MESTA

Žetva u rekordnom vremenu

Serija W pružiće vam podršku uz pametnu tehnologiju, vredne funkcije i inovativne usluge, tako da možete da radite brže, udobnije i efikasnije – za maksimalne performanse u svim uslovima. Velika površina za aktivnu separaciju i veliki bubanj vršilice od 660 mm uvećavaju performanse bez kompromisa, za kvalitet slame ili potrošnju goriva.

Sistem za čišćenje DynaFlo Plus sa velikom površinom sita za čišćenje, obezbeđuje vrlo nizak nivo gubitaka i odličan kvalitet zrna u bunkeru za zrno.

NOV segmentni podbubanj: do 12% boljih performansi

Ispred glavnog podbubnja za vršidbu montirana su dva ukloniva segmenta podbubnja, koji prekrivaju prvi deo podbubnja, a za koji su dostupne tri vrste korpi – za malo zrno, univerzalne i zaobljenog profila. Drugi deo podbubnja sastoji se od fiksne korpe univerzalnog tipa koja prekriva preostalu površinu.

Ispitivanja na terenu pokazala su da je zamena podbubnjeva vredna truda - Prelazak sa univerzalnog segmentnog podbubnja na manji podbubanj, za mala zrna u teškim uslovima vršidbe, obezbeđuje do 12% bolji učinak.

Prevuci

*Maksimalna snaga motora