Visokokvalitetni kukuruzni hederi

Veliki opseg širina i rastojanja reda

Kukuruzni hederi su dostupni u velikom opsegu radnih zahvata i razmacima između sekcija

Naši, visokokvalitetni kukuruzni hederi se proizvode u kompaniji Geringhoff, u Nemačkoj. Dostupni su u širokom opsegu radnih zahvata i razmacima između redova, tako da odgovaraju različitom kapacitetu kombajna. Ovi hederi mogu da rade pri velikim radnim brzinama i u svim radnim uslovima. Konstruisani za minimalno održavanje, tajna Geringhoff-ove legendarne izdržljivosti su precizno projektovani reduktori, koji koriste unutrašnju samopodešavajuću frikcionu spojnicu za zaštitu pokretnih delova.

Modularni pogonski sistem

Izdržljiv sa niskim troškovima održavanja

Umesto kontinuiranog prenosa na svaku sekciju preko vratila, pogon se ostvaruje preko Centaflex reduktora sa spojnicama i Zerol uzupčene veze između svake sekcije. Pomenuti sistem smanjuje opterećenje na pogonskom sklopu i obezbeđuje pouzdanu žetvu. Rotori i noževi su takođe zaštićeni sa izdržljivim volfram karbid slojem čelika. Modularni tip pogonskog sklopa, sa niskim troškovima održavanja, ne zahteva lance ili kaiševe. Pogonjen od strane jakog, aluminijumskog reduktora, ova pogonska jedinica sa niskoenergetskim potrebama, štedi gorivo i povećava efikasnost.

Veliki, visoki razdeljivači useva tečno podižu klipove u mašinu

Ujednačeno dopremanje useva

Savršen za sakupljanje poleglog useva, veliki i visoki razdeljivači useva glatko podižu klipove u mašinu. Jedinstvena integrisana klizna spojnica automatski zateže privodne lance, koji ne zahtevaju ponovno podešavanje. Rotori povlače materijal naniže sa osam oštrih i izdržljivih ivica, na koje je nanešen sloj volfram karbida. Uništavajući, bez napora, stabljiku kukuruza, ostavlja se manje posla za tarup, smanjujući ujedno potrošnju goriva i neophodnu energiju. Ujednačeno dopremanje useva je potpomognuto od strane istovetne brzine i prečnika duž celokupne širine rotora, kao i velikim, podesivim uvlačnim pužnim transporterom.

Lako podešavanje za različite vrste useva u samo nekoliko sekundi

Brza adaptacija za sve useve

Heder se može adaptirati, za svega nekoliko sekundi, na različite vrste useva. Na primer, podešavanje razdeljivača može da se menja jednostavnim ručnim okretanjem točkića. Podeševanje rastojanja lanca do lanca, je takođe olakšano, na mestu pored uvlačnog pužnog transportera. Privodni lanci se automatski zatežu i jednostavno menjaju sa kukuruza na suncokret. Ako želite da promenite brzinu hedera, opciono je dostupan reduktor sa 2 i 4 brzine.

Broj redovaŠirina reda, cmRADNI ZAHVAT, MHORIZONTALNI TARUPVERTIKALNI TARUP

4, 6, 8, 12 ili 16

70, 75 ili 80

2,80 do 12,80

Mais Star SC, Mais Star Horizon, Horizon Star II

Rota Disc, Horizon Star II