Expert Check - Ekspertski pregled taktora

Stručna provera za traktore

Ekspertski pregled: Fokus na produktivnosti

John Deere servisni eksperti su u prednosti jer znaju na šta da obrate pažnju. Naši stručnjaci imaju iskustvo, znanje i alat za to. Plus još nešto: podatke iz globalne baze sa terena iz mnogih sezona na vašem modelu traktora, što im govori šta i gde prvo da pogledaju.

stručna provera

Naši stručnjaci: Veštine i podaci za vašu dobrobit

Servisni eksperti vašeg zvaničnog John Deere prodavca koriste fabrički ažurirane inspekcijske liste za proveru, i podatke iz globalne baze sa terena iz prethodnih sezona širom sveta, koji su dostupni isključivo ovlašćenim John Deere distributerima. Njihova detaljna tehnička dijagnostika ništa ne prepušta slučaju, a koriste je da naprave detaljan izveštaj o statusu i potrebama vašeg traktora.

Ekspertski pregled po vašoj meri

Ekspertski pregledi su prilagođeni operacijama koje radite sa traktorom i vašim planovima za buduće radne operacije. Njihov opseg je od primarnih funkcija i bezbednosnih provera do dubinskih kontrola koje obuhvataju detaljna merenja pohabanosti i testiranja performansi. Sve zavisi od godišta, broja radnih sati i primene traktora.

Proverite svoj vozni park i uštedite

Ukoliko na ekspertski pregled dovezete više od jednog traktora ili priključne mašine, stičete pravo na atraktivne popuste za paket pregleda.

stručna provera
all in paketi

Sve što vam je potrebno, po fiksnoj ceni 

Fiksna cena All-in paketa će vam uštedeti novac. Kada saznate rezultate stručnog pregleda, možete da odlučite koje popravke želite da obavimo – po fiksnoj ceni koja uključuje potrebne delove i rad.

Paket za servis motoraPaket za servis motoraPaket za servis motora

Paket za servis motora

HeadingIcon

Koristimo samo originalna ulja i filtere, kako bismo osigurali vrhunske performanse i produženi radni vek motora. Zamenićemo filtere ulja i goriva, motorno ulje sa John Deere Plus 50 II i podmazati sve vitalne tačke.

 

PAKET REVITALIZACIJE ILS PREDNJEG MOSTAPAKET REVITALIZACIJE ILS PREDNJEG MOSTAPAKET REVITALIZACIJE ILS PREDNJEG MOSTA

Paket pregleda ILS prednjeg mosta

HeadingIcon

Naši paketi revitalizacije za traktore serije 8, povećavaju performanse i radni vek vašeg ILS prednjeg mosta. Imamo nekoliko ponuda uz koje ćete iskoristiti prednosti nadogradnje traktora.

 

Zamena gusenica i međuvaljkaZamena gusenica i međuvaljkaZamena gusenica i međuvaljka

Zamena gusenica i međuvaljaka

HeadingIcon

Ostvarite najbolje prijanjanje sa širokim spektrom Camso gusenica i međuvaljaka specifičnih za određene primene. Zamenićemo ih, centrirati, proveriti međulančanike, pogonske točkove i nivo ulja u reduktorima međuvaljaka.

 

Lokator prodavaca

Kako nabaviti?

Posetite vašeg zvaničnog prodavca danas

Lociraj prodavca

NAZAD NA >

Zatražite od vašeg zvaničnog prodavca cene za gore pomenute zahvate!
Sav rad se obavlja specijalnim John Deere alatima i po najnovijim fabričkim uputstvima za ugradnju delova.