Expert Check - Ekspertski pregled za kombajne za silažu

STRUČNA PROVERA ZA SPFH

Ekspertski pregled: Fokus na produktivnosti

Postoji verovatnoća da vaš kombajn za silažu nije prošao bez oštećenja u prethodnoj sezoni. Uverite se da ćete započeti sledeću žetvu sa mašinom koja je 100% spremna za vrhunske performanse. Zakažite ekspertski pregled kombajna za silažu na vreme, uradite stručnu proveru.

expert-check

Naši stručnjaci: Veštine i podaci za vašu dobrobit

Servisni eksperti vašeg zvaničnog John Deere prodavca koriste fabrički ažurirane inspekcijske liste za proveru, i podatke iz globalne baze sa terena iz prethodnih sezona širom sveta, koji su dostupni isključivo ovlašćenim John Deere distributerima. Njihova detaljna tehnička dijagnostika ništa ne prepušta slučaju, a koriste je da naprave detaljan izveštaj o statusu i potrebama vašeg kombajna za silažu.

Zakažite ekspertski pregled vašeg kombajna za silažu na vreme

Expert Check - Ekspertski pregled vam pomaže da proaktivno planirate održavanje, kako biste osigurali produktivnost i zadržali niske troškove održavanja. Zakažite eksperstki pregled važeg kombajna za silažu odmah posle završetka sezone, kako bi iskoristili sve pogodnosti koje vam nudimo.

expert-check-spfh
all in paketi

Sve što vam je potrebno, po fiksnoj ceni 

Fiksna cena All-in paketa će vam uštedeti novac. Kada saznate rezultate stručnog pregleda, možete da odlučite koje popravke želite da obavimo – po fiksnoj ceni koja uključuje potrebne delove i rad.

SPFH noževi glave sekačaSPFH noževi glave sekačaSPFH noževi glave sekača

Noževi sečke kombajna za silažu

HeadingIcon

Servis za adaptaciju između kultura uključuje zamenu kontra noža, kamena za oštrenje i svih noževa sečke, kao i čišćenje i kontrolu vitalnih delova i mehanizma za podešavanje zazora kontra noža. Takođe proveravamo i obavljamo inicijalno oštrenje i podešavanje kontra noža

SPFH KP paket za remontovanjaSPFH KP paket za remontovanjaSPFH KP paket za remontovanja

Paket za remont valjaka za gnječenje zrna

HeadingIcon

Nakon demontaže valjaka za gnječenje zrna naši obučeni serviseri obavljaju popravku vaše mašine optimiziranim redosledom remontovanja, da osiguraju najduži vek trajanja instaliranih delova sa naročitim fokusom na pouzdanost i performanse.

SPFH paket za servisiranje motoraSPFH paket za servisiranje motoraSPFH paket za servisiranje motora

Paket za servisiranje motora kombajna za silažu

HeadingIcon

Obavite ovaj bitan servisni zahvat da biste osigurali maksimalne performanse motora i produženi radni vek, zahvaljujući originalnim uljima i filterima. Servis obuhvata zamenu filtera i ulja i proveru kompresije motora.

Lokator prodavaca

Kako nabaviti?

Posetite vašeg zvaničnog prodavca danas

Lociraj prodavca

NAZAD NA >

Zatražite od vašeg zvaničnog prodavca cene za gore pomenute zahvate!
Sav rad se obavlja specijalnim John Deere alatima i po najnovijim fabričkim uputstvima za ugradnju delova.