Expert Check - Ekspertski pregled prskalica

Stručna provera prskalica

Ekspertski pregled: nema straha od zime

Ekspertski pregled vaše prskalice van sezone garantuje kvalitetnu pripremu za zimu, kako bi se obezbedio siguran rad u sezoni. Ovo detaljno tehničko ispitivanje daje brojne koristi: sprečava neravnomernu aplikaciju sredstava, snižava troškove za nabavku zaštitnih sredstava i osigurava da vaša mašina bez problema prođe zvaničan test prskalice. Pripremite se za zimu i pripremite vašu prskalicu za vrhunske performanse u sezoni koja dolazi.

stručna provera

Pobedite mraz

Pravilna priprema za zimu štiti vašu prskalicu od mrazeva i oštećenja – vašu prskalicu ćemo prvo pregledati, pa je očistiti, isprazniti i konzervirati sa antifrizom.

Zakažite ekspertski pregled vaše prskalice na vremepreme

Expert Check - Ekspertski pregled vam pomaže da proaktivno planirate održavanje, kako biste osigurali produktivnost i zadržali niske troškove održavanja. Zakažite ekspertski pregled vaše prskalice odmah posle završetka sezone, kako bi iskoristili sve pogodnosti koje vam nudimo.

Stručna provera prskalica
all in paketi

Sve što vam je potrebno, po fiksnoj ceni 

Fiksna cena All-in paketa će vam uštedeti novac. Kada saznate rezultate stručnog pregleda, možete da odlučite koje popravke želite da obavimo – po fiksnoj ceni koja uključuje potrebne delove i rad.

Remont pumpe i provera dizni

Proverite srce vaše prskalice! U servis spada remont pumpe, provera i delimična zamena oštećenih dizni, i završna testiranja, tako da vaša prskalica ispunjava nacionalne propise kao što su NSTS, SKL i JKI.

Lokator prodavaca

Kako nabaviti?

Posetite vašeg zvaničnog prodavca danas

Lociraj prodavca

NAZAD NA >

Zatražite od vašeg zvaničnog prodavca cene za gore pomenute zahvate!
Sav rad se obavlja specijalnim John Deere alatima i po najnovijim fabričkim uputstvima za ugradnju delova.