FarmSight services

Maksimalno vreme aktivnog rada sa John Deere Connected Support™

Znate da može da se desi neočekivano kada ste u teškom poslu. A kada se desi onda vam treba brzo rešenje.

John Deere Connected Support™ je spreman da vama i vašem prodavcu pomogne u kontroli stanja mašine i proaktivno rešava probleme, tako da ne gubite vreme na zastoje.

To je sve deo paketa FarmSight Services In Base kod svake mašine s omogućenim JDLink™.

  

Expert Alerts – tehnologija vama na usluzi

Expert Alerts – tehnologija vama na usluzi

Iskoristite svu snagu pametne tehnologije i maksimizujte vreme rada bez zastoja. Uz pomoć funkcije Expert Alerts, vaš zastupnik kompanije John Deere može da identifikuje potencijalne greške na mašini i da ih otkloni pre nego što prerastu u problem. Dobrodošli u John Deere Connected Support™.

Formula za aktivno vreme rada

John Deere Connected Support™ objedinjuje konektivnost mašine, inovativne alatke i proaktivnu podršku zastupnika da bi se osiguralo da su vaše mašine dostupne tokom cele sezone uz vrhunske performanse.

  

Formula za aktivno vreme rada

 

Proaktivna podrška koja štiti vašu suštinu

Ako ste kao mi, onda ne volite iznenađenja. Naročito kada je reč o funkcionalnostima vaše mašine. Jer to može da znači troškove, gubitak produktivnosti i manje profita. Zato, ajde da preskočimo iznenađenja. Na osnovu faze ciklusa i iskorišćenosti vaše mašine, paketi FarmSight Services* obuhvataju daljinski nadzor opreme** i dijagnostike od strane stručnjaka, koji vam pomažu da održavate vašu mašinu na vaš način: tako da pouzdano radi u najboljem izdanju.

 

Želite još?

Unapredite još više vreme rada i performanse mašine s dodatnim FarmSight Services uslugama. Opredelite se za usluge obuke, usluge radnog održavanja i usluge za dobar učinak i objedinite ih u paketu FarmSight Services usluga skrojenom prema vašim potrebama.

  

Skrojeno prema vašim potrebama

FarmSight Services usluge mogu da se objedinjuju u razne nivoe paketa usluga za postizanje maksimalnih koristi za vaše poslovanje. Ako vas zanima ponuda koja je prilagođena vašim potrebama, obratite se zastupniku kompanije John Deere.

  

Razvij sveSkupi sve

In Base

Kao vlasnik John Deere mašine imate koristi od John Deere Connected Support™ da ne biste imali zastoji u radu. Kao deo In Base usluga takođe dobijate pomoć za skrojenu inicijalnu konfiguraciju mašine i uputstva za rad.

Select

Paket Select vam daje koristi od najnovijih saznanja vašeg stručnjaka i podataka iz fabrike. Na osnovu podataka vaše mašine u realnom vremenu dobićete pravovremene preporuke o tome kako da održite njene performanse i savršeno stanje.

Premium

Sa paketom Premium imaćete koristi od sniženih radnih troškova i povećanih performansi mašine na osnovu podataka i iskustva stručnjaka – na licu mesta ili s najnovijim alatkama za daljinsku podršku.

Ultimate

Paket Ultimate podiže vaše aktivno vreme rada i performanse na novi nivo. Doživite usluge koje vam pružaju potpuni spokoj, zasnovane na podacima i znanju stručnjaka, uključujući garantovano aktivno vreme rada mašine.

Lokator prodavaca

Kako nabaviti?

Posetite vašeg prodavca danas

Lociraj prodavca

* Dostupno samo kod zastupnika sa pravom učešća. Tačan opseg usluga zavisi od pojedinačne ponude zastupnika.

** Za sve daljinske usluge neophodan je telematski modul JDLink, aktivna pretplata i vaša saglasnost.