FarmSight paketi usluga

Maksimalno vreme produktivnog rada sa John Deere Connected Support™ paketom podrške

Znate da može da se desi neočekivano kada ste u teškom poslu, a kada se to desi onda vam treba brzo rešenje problema.

John Deere Connected Support™ je paket podrške koji vama i vašem distributeru omogućava kontrolu stanja mašine i proaktivno rešavanje problema na daljinu, tako da ne gubite vreme na zastoje.

To je sve deo paketa FarmSight usluga kod svake mašine sa omogućenim JDLink™sistemom konekcije.

  

Expert Alerts – tehnologija vama na usluzi

Expert Alerts – tehnologija vama na usluzi

Iskoristite sav potencijal pametne tehnologije i maksimizujte vreme rada bez zastoja. Uz pomoć funkcije Expert Alerts, vaš John Deere distributer može da identifikuje potencijalne greške na mašini i da ih otkloni pre nego što prerastu u problem. Dobrodošli u John Deere Connected Support™.

Formula za maksimalnu produktivnost

John Deere Connected Support™ objedinjuje povezano praćenje mašine, inovativne alatke i proaktivnu podršku distributera, da bi se osiguralo da su vaše mašine operativne tokom cele sezone, uz naravno vrhunske performanse.

  

Formula za aktivno vreme rada

 

Proaktivna podrška štiti vaš posao

Ako ste kao mi, onda ne volite iznenađenja, naročito kada je reč o funkcionalnostima vaše mašine. Jer to može da znači troškove, gubitak produktivnosti i manje profita. Zato, hajde da preskočimo iznenađenja. Na osnovu vaših radnih potreba i opterećenosti vaše mašine kreirali smo pakete FarmSight podrške koji obuhvataju daljinski nadzor opreme** i dijagnostiku od strane stručnjaka, koji vam pomažu da koristite vašu mašinu na vaš način - tako da pouzdano radi onako kako vi želite.

 

Želite još?

Unapredite još više produktivnost i performanse vaše mašine sa dodatnim FarmSight paketima usluga. Opredelite se za usluge obuke, usluge radnog održavanja i usluge za povećanje performansi i objedinite ih u paketu FarmSight usluga skrojenom prema vašim potrebama.

  

Skrojeno prema vašim potrebama

FarmSight usluge mogu da se kombinuju u različitim paketima usluga za postizanje najveće koristi za vaše poslovanje. Ako vas zanima ponuda koja je prilagođena vašim potrebama, obratite se zastupniku kompanije John Deere.

  

Razvij sveSkupi sve

In Base

Kao vlasnik John Deere mašine imate koristi od John Deere Connected Support™ da ne biste imali zastoji u radu. Kao deo In Base usluga takođe dobijate pomoć za skrojenu inicijalnu konfiguraciju mašine i uputstva za rad.

Select

Paket Select vam daje koristi od najnovijih saznanja vašeg stručnjaka i podataka iz fabrike. Na osnovu podataka vaše mašine u realnom vremenu dobićete pravovremene preporuke o tome kako da održite njene performanse i savršeno stanje.

Premium

Sa paketom Premium imaćete koristi od sniženih radnih troškova i povećanih performansi mašine na osnovu podataka i iskustva stručnjaka – na licu mesta ili s najnovijim alatkama za daljinsku podršku.

Ultimate

Paket Ultimate podiže vaše aktivno vreme rada i performanse na novi nivo. Doživite usluge koje vam pružaju potpuni spokoj, zasnovane na podacima i znanju stručnjaka, uključujući garantovano aktivno vreme rada mašine.

Lokator prodavaca

Kako nabaviti?

Posetite vašeg zvaničnog distributera danas

Lociraj prodavca

* Dostupno samo kod zastupnika sa pravom učešća. Tačan opseg usluga zavisi od pojedinačne ponude zastupnika.

** Za sve daljinske usluge neophodan je telematski modul JDLink, aktivna pretplata i vaša saglasnost.