Priključna oprema za traktore

Delovi i dodaci za traktore

Uradite više uz manje napora.

Provodite dosta vremena u vašem traktoru? Prirodno je da želite da bude maksimalno komforan i produktivan. Mi možemo pomoći. Naša široka paleta pribora vam omogućava da vidite bolje, umorite se manje, budete bezbedniji i skratite posao u dugim radnim danima.

Dodaci za traktore

Prikaži sveSkupi sve

KOMFOR U KABINI

Neka vam posao bude zadovoljstvo

Mnogo puta provodite značajno vreme u vašem traktoru nego kod kuće. Zbog toga vaša kabina treba da bude udobna, dobro opremljena i skrojena prema vašim individualnim zahtevima. A idealno bi bilo kad bi imala neke pogodnosti u kojima uživate “posle posla”. Srećom nudim široku paletu pribora za kabinu.

Zaštita od toplote od nerđajućeg čelika
Dodajte malo savremenog stila vašem traktoru sa visoko kvalitetnim štitnikom od toplote od nerđajućeg čelika, koji se namešta preko izduvne cevi.
Dostupno za traktore serije 5020, 5R, 6020, 6030 Premium, 7030 Premium.
Toplotna zaštita od nerđajućeg čelika
  
Toplotna zaštita od nerđajućeg čelika plus za izduvnu cev
Personalizujte vaš John Deere traktor sa toplotnom zaštitom od nerđajućeg čelika plus za izduvnu cev. Delovi od nerđajućeg čelika se proizvode u skladu s John Deere visokim standardom za kvalitet, obezbeđujući trajnost i dug vek trajanja.
Dostupno za traktore serije 6M, 6R.
Toplotna zaštita od nerđajućeg čelika plus za izduvnu cev

 

Sedišta
Novo traktorsko sedište je jedan od najboljih investicija za vaše zdravlje i efikasnost rada. Nudimo širok asortiman zamenskih sedišta od Super Air Comfor sedište do Active sedište. Pričajte s vašim lokalnim prodavcem koji će vam rado detaljnije objasniti funkcije i uraditi za vas demonstraciju.
Super Air Comfort sedište. Active sedište
  
Presvlaka za sedište
Nudim dva tipa presvlake za sedišta: skrojeno i univerzalno. Skrojene presvlake savršeno odgovaraju vašem sedištu za dugoročnu zaštitu. Posetite vašeg prodavca da pronađete presvlaku koja odgovara vašem sedištu!
Presvlaka za sedište
  
Animacija sedišta
Multifunkcionalna John Deere sedišta se lako podešavaju svim vašim zahtevima da biste se osećali kao kod kuće u vašem traktoru. Pogledajte animaciju sedišta da biste saznali više o različitim podešavanjima.
 

 

Električni frižider
Sa svojim kapacitetom od 5 litara naš električni frižider ima mesta dovoljno za skladištenje napitaka i hrane za celodnevni rad u polju. Za lako instaliranje obezbeđena je utičnica od 12 V, a odvojeni prekidač za uključivanje/isključivanje znači da će frižider raditi samo kada radi i motor. Na taj način ne postoji mogućnost pražnjenja akumulatora ako frižider slučajno ostavite da radi preko noći. Frižider se takođe može instalirati u kombinaciji sa FieldOffice skladištenjem, za kreiranje potpuno integrisane stanice za rad i osveženje.
Električni frižider 

 

Field Office
Neka vaša kancelarija u polju bude što je moguće produktivnija, Field Office obezbeđuje mesto za čuvanje važnih dokumenata, uputstva za rad, mobilnih telefona, pa čak i laptop računara. Poklopac se takođe može koristiti kao površina za pisanje ili rad. Osnova je unapred ožičena za smeštanje elektronskih uređaja. Na kraju dana se vaš Field Office pretvara u uklonjivu aktovku, što olakšava čuvanje važnih papira s vama.
Field office

 

 

Nosači za montažu pribora
Dostupni za montažu monitora, telefona, radio aparata i ostalih pribora na jednom udobnom mestu.
Nosači za montažu pribora

 

Držač tableta i mobilnog telefona
Inkorporišite vaše mobilne telefone, tablete, GPS i ostale uređaje lakše nego ikada u vašoj kabini, za bezbednu i zaštićenu upotrebu i skladištenje tih uređaja.

Držač tableta i mobilnog telefona

 

Električne utičnice i adapteri
Uz toliko uređaja – telefoni, MP3 plejeri, kontroleri priključne opreme - smisaono je imati mnogo električnih utičnica i adaptera. Višenaponska utičnica se lako instalira i može da radi sa do šest pribora od 12 V u isto vreme.
Električne utičnice i adapteri

 

Adapteri
Četiri opcije adaptera ispunjavaju dodatne zahteve:
 • Standardni konektor s 3 žice za ožičenje komponenata
 • Adapter u stilu upaljača za cigarete
 • Adapter s 3 pina (okrugli)
 • Adapter s 3 pina (ravni)
Adapteri

 

Patosnice
Obnovite ponovo izgled vaše kabine s originalnim zamenskim podnim patosnicama.
 • Skrojene po meri sa John Deere logotipom
 • Originalna prednost: Bež boja odgovara enterijeru kabine
 • Lako za čišćenje
 • Napravljene od igličastog filca koji se teško haba
 • Otporne na čišćenje pod visokim pritiskom s hladnom vodom
Patosnice

VIDLJIVA UNAPREĐENJA

Ne ostavljajte ništa izvan vidokruga

Uvećajte vidljivost i olakšajte manevrisanje priključne opreme u tesnim prostorima pomoću sledećih pribora.

Eksterni retrovizori
Veliki eksterni retrovizori obezbeđuju poboljšanu bezbednost na putu i preciznije upravljanje priključnom opremom. Za izbor imate teleskopske retrovizore s ručnim ili električnim podešavanjem. Električna verzija je savršena za rad s jednim čovekom.
Eksterni retrovizori

 

Retrovizor za posmatranje poteznice
Imajte odličan pogled na zadnju poteznicu i priključnu opremu. Retrovizor je instaliran ne desnoj strani zadnjeg prozora.
Retrovizor za posmatranje poteznice

 

Štitnici od sunca
Čuvajte vaše oči od sunca pomoću štitnika za sunce koji smanjuju podizanje temperature u kabini. Štitnik od sunca može da se instalira na prednjem ili zadnjem prozoru, plus položaj štitnika je podesiv za maksimalnu udobnost operatera.
fltRight
  fltRight clearBoth

 

Brisač zadnjeg prozora
Veliki brisači za vaš zadnji prozor omogućavaju dobru vidljivost, čak i tokom lošeg vremena i u blatnjavim uslovima rada.
Brisač zadnjeg prozora

 

CCTV video kamera sistem
John Deere sistemi video kamere vam omogućavaju da bolje posmatrate vaš svakodnevni rad i da radite efikasnije. Imaćete prednosti od:
 • Pouzdan transport i rad: Sa sistemima video kamere imate vremena da primetite posmatrače i predmete.
 • Maksimalan prinos: Svrdlo za istovar, vučeno vozila, izbacivanje bala - selektivno možete nadzirati radni proces u i na vozilu.
 • Manje stresa iza kontrola: Bilo da orete, prskate, sejete, đubrite ili obavljate žetvu, možete gledati napred a da i dalje sve vidite bez napora. Kamera za nadzor operacija iza kabine olakšava vaš posao, doprinoseći zdravom radnom stavu i poboljšanoj produktivnosti.
CCTV sistemi video kamere

UNAPREĐENJA PERFORMANSI

Da li želite da vaš John Deere traktor može da radi više? Možda se promenili praksu rada na farmi ili ste kupili polovan traktor. Postoji mogućnost nadogradnje vaše John Deere mašine tako da možete iskoristiti bolju produktivnost bez obzira na sve.

Postavljanje balasta

S pravilno postavljanjem balasta dobićete maksimalne performanse traktor jer se time prenosi više snage na tlo, pozitivno utiče na potrošnju goriva, prianjanje i udobnost vožnje. Pravilno količina balasta zavisi od konjske snage traktora, njegove brzine vožnje tokom vuče u polju i tipa korišćene priključne opreme.

Prednji tegovi Quick Tach
Ovi tegovi mogu lako da se montiraju i da se skinu sa nosača prednjeg tega. Podržavaju optimizovanu podelu težine između zadnje i prednje osovine zato što količina tegova koja se koristi može brzo da se adaptira trenutnim zahtevima primene.
Prednji tegovi quick tach

 

Podizni tegovi
Su najprilagodljivije rešenje za postavljanje balasta. Oni su dostupni u težinama sa 900 kg, 1150 kg, 1500 kg, 1800 kg. Mogu da se montiraju neposredno na prednji nosač (900 kg i 1150 kg). Kada koristite nosač toplinga (već postoji u verzijama od 1500 kg, 1800 kg), mogu da se montiraju na zadnjim i prednjim podiznim polugama.
Podizni tegovi

 

Tegovi za zadnje točkove
Mogu da se montiraju na spoljnoj strani čeličnih ili livenih točkova. Na livenim ili heavy-duty livenom točkovima mogu da se montiraju i na unutrašnjoj strani. Uvek vodite računa o kapacitetu nošenja tega za pneumatike.
Težina zadnjih točkova

 

Senzori radara s dvostrukim snopom
Kontrolišite precizno proklizavanje točka sa senzorom radara s dvostrukim snopom:
 • Štedite gorivo
 • Izbegavajte sabijanje tla
 • Uvećajte vaše vučne performanse
 • Poboljšajte svoju efikasnost
Senzori radara sa dvostrukim snopom

 

Headland Management System (HMS/iTEC):
Je funkcija koja omogućava operateru da snimi ili konfiguriše redosled delatnosti. Rad u polju nikada nije bio lakši ili produktivniji.
 • Smanjuje zamor operatera - više funkcija traktora su postavljene po redosledu u jednom dugmetu
 • Precizne performanse
 • Lak za upotrebu
Headland Management System (HMS/iTEC)

 

Produžeci putanje
Ako sadite ili prskate ovi produžeci putanje vam omogućava da pokrijete više redova odjednom bez uticaja na vaše kultivacije ili nasipe. A ne postoji ni smanjivanje u dozvoljenom osovinskom opterećenju. Produžetak putanje takođe obezbeđuje bolju podršku i stabilnost za prskalice. Dostupne su dve različite verzije produžetaka i oni se lako sklapaju i brzo instaliraju. U zavisnosti od ukupne širine traktora možda će vam trebati dodatno osvetljenje i znak upozorenja.
Produžeci putanje

 

Dodatni rezervoar hidrauličnog ulja
Dodatni hidraulični rezervoari visokog kapaciteta uvećavaju količinu hidrauličnog ulja vama na raspolaganju za zahtevne operacije kao što su kipovanje velikih prikolica.
Dodatni rezervoar za hidraulično ulje

 

John Deere prednja poteznica
Za veću raznolikost tu je kompletno integrisana John Deere prednja poteznica i prednji PTO (kardan) na raspolaganju za instaliranje u polju na traktore serije 6R i 6M. John Deere Cat. 3N prednja poteznica je savršena za nošenje tegova i rad prednje priključne opreme i nudi visok kapacitet podizanja od 4.000 kg da potvrdi svoju pogodnost u širokom opsegu teških priključnih oprema. Uz to John Deere prednja poteznica dolazi sa:
 • Uređaj za zaključavanje za bezbedan transport i radne uslove
 • Ograničivač protoka za regulaciju brzine spuštanja u hidrauličnom plivajućem položaju
 • Tri položaja za vučne poluge (kruto, plivajuće, sklopljeno)
 • Vučne poluga s kukama brze spojnice
 • Tačka vuče
 • Sedmopolna utičnica za prikolicu
 • Tri položaja središnje poluge
 • Vertikalno gornje skladištenje središnje poluge
 • Može se kombinovati sa integrisanim prednjim kardanom (PTO) i potpuno je kompatibilan sa John Deere prednjim utovarivačima
 • Na raspolaganju je opciona oprema: npr. podrška za lance kosilice, zaštita poklopca, akumulator, dve dodatne SCV spojnice.
John Deere prednja poteznica i prednji kardan (PTO)
John Deere prednji kardan (PTO)
Kompletno integrisani John Deere prednji kardan (PTO) je elektrohidraulično pogonjen s prekidačem na desnoj konzoli ili CommandARM kontroli. John Deere prednji kardan karakteriše:
 • 1000 br/o sa savršenim podudaranjem između brzina prednjeg i zadnjeg kardana
 • Šestokraka osovina kardana koja je u stanju da prenese 80 kw snage
 • Smer okretanja izlazne kardanske osovine je nalevo, gledajući traktor od napred
 • Glatko modulirano aktiviranje za lake i teške priključne opreme
 • Hidraulično kontrolisana kočnica kardana da bi se izbeglo prekomerno okretanje priključne opreme
 • Integrisano u iTEC sistem za upravljanje na uzdignutom zemljištu
 • Kraj kardanskog vratila nudi rotaciju od 60 stepeni za lako priključivanje pogonske osovine
John Deere prednja poteznica i prednji kardan (PTO)

ZAŠTITA I GARAŽIRANJE

Vaš traktor i priključna oprema predstavljaju veliku investiciju. Zbog toga nudimo paletu proizvoda koji štite vas i vašu gvožđariju. Imamo sve što vam treba da smanjite opasnost dok uvećavate efikasnost.

Imobilizator
Imobilizator je elektronski sistem koji sprečava traktor od neovlašćenog kretanja i krađe vozila. Svaka oprema obuhvata dva ključa imobilizatora. Ako se koristi neovlašćeni ključ onda se traktor isključuje nakon pokretanja i ne može se pomerati.
Imobilizator

 

Poklopci s bravom
Zaključajte rezervoar goriva ili rezervoar menjačkog ulja da biste sprečili vandalizam i skupo mešanje fluida.
Poklopci koji se mogu zaključati

 

Brave za vrata
Svaka oprema obuhvata ručice vrata i dodeljeni ključ. Nenarezane ključeve možete poručiti odvojeno.
brava na vratima

 

Okretljivi prednji branici
Sa okretljivim prednjim branicima imaćete najbolju mogućnost manevrisanja i zaštitu. Oni nude prednosti većeg ugla okretanja i omogućavaju vam da radite i malim mestima i pravite tesnija zakretanja. A imaćete i dalje zaštitu od prljavštine i otpadaka koji nude tradicionalni branici.
Okretljivi prednji branici

 

Bočni produžeci zadnjeg branika
Održavajte vašu kabinu čistom i poboljšajte vidljivost sa bočnim produžecima zadnjeg branika, koji su dostupni u različitim veličinama.
Bočni produžeci zadnjeg branika

 

Rezervni alarm
Alarm ispušta zvučno upozorenje kada je traktor u stepenu prenosa za hod unazad, radi bezbednosti okolnih posmatrača.
Rezervni alarm

 

Oprema za odvajanje akumulatora
Eksterno montirana oprema za odvajanje akumulatora je savršena za sprečavanje nenamerne upotrebe i da se izbegne pražnjenje akumulatora od strane monitora ili radio uređaja koji su ostavljeni uključeno.
Oprema za odvajanje akumulatora

 

Donji štitnik za rezervoar goriva
Naročito preporučljivo za traktore koji rade u različitim uslovima (npr. žbunje, šuma, amelioracija). Štitnici su napravljeni od izdržljivog lima smeštenim ispod rezervoara goriva za obezbeđivanje dodatne zaštite.
Donji štitnik za rezervoar goriva

 

Kutija za alat
Za lak pristup vašem alatu u polju, dodajte John Deere kutiju za alat. Kutije su snažne, dugotrajne i čine organizaciju vašeg alata jednostavnim i pogodnim.
Kutija za alat

 

Prednja kutija za alat
Mnoštvo prostora, dve uklonjive police i inovativan dizajn vrata i poklopca.
Posuda za skladištenje

POTEZNICE

Napravite dobru konekciju

Izbor pravilne poteznice za rad priključne opreme je ozbiljna stvar. Na sreću naše originalne poteznice nude odličnu pouzdanost i napravljene su od visoko kvalitetnog materijala koji je usaglašen sa John Deere specifikacijama. Za operacije transporta na raspolaganju je obimna paleta fiksnih, podesivih po visini, ručnih ili automatskih verzija poteznice.

Poteznice podesive po visini za vagone
Automatska poteznica s loptom od 38 mm za vagon, takođe dostupna kao ekstra široka verzija, npr. za upotrebu sa ojačanom rudom za vuču ili prikolice za kamione.
Poteznice vagona sa podesivom visinom
  
Fiksne piton i loptastog tipa poteznice sa podesivom visinom su odlični za rad s prikolicom i druge primene priključnih mašina. Kada se koriste u niskom položaju, omogućavaju optimalnu dinamiku vuče i vožnje kombinacija traktora i prikolica. Poteznice vagona sa podesivom visinom
3-u-1 sistem poteznice
Omogućava vam da koristite prikolice i priključnu opremu koji zahtevaju drugačije tipove poteznice. Poteznica obuhvata šinu s pet položaja koja nudi korišćenje triju sledećih funkcija:
Sistem poteznice 3-u-1
 • Ručna ili automatska poteznica za vagon s podešavanjem po visini
 • Umetak loptastog tipa ili piton fiksni (nije podesiv po visini), ako je potrebna simultano sa ručnom i automatskom poteznicom
 • Ruda za vuču kada se skinite umetak loptastog tipa ili piton fiksni

U donjem položaju poteznice loptastog tipa omogućavaju vučenje priključne opreme do 4 t statičkog vertikalnog opterećenja, piton fiksni umeci omogućavaju 3 t statičnog vertikalnog opterećenja.

umetak loptastog tipa Piton fiksni umetak
Umetak loptastog tipa Piton fiksni umetak
Sistemi prinudnog upravljanja za poteznice loptastog tipa
Dostupni su za umetak loptastog tipa i poteznice loptastog tipa podesive po visini, plus dostupni su za jednu stranu ili obe strane omogućavajući korišćenje prikolica s desnim ili levim sistemom prinudnog upravljanja.
Sistemi prinudnog upravljanja za poteznice loptastog tipa

Prednosti sistema prinudnog upravljanja:

 • Omogućava vam oštrije skretanje kada koristite prikolice s više osovina
 • Uvećana zaštita zemljišta
 • Smanjeno habanje pneumatika
 • Uvećana udobnost operatera - pošto nema potrebe za zaključavanje osovine prikolice prilikom vožnje unazad ili pri visokim brzinama na putu, jer točkovi prikolice se uvek poravnavaju s radijusom okretanja.

Odabrali ste John Deere zato što želite najbolje. Tako da kada je reč o servisiranju vaše mašine, jedino što ima smisla je da koristite originalne delove za održavanje i maziva koji su konstruisani i proizvedeni od strane John Deere-a.

Održavanje traktora

Prikaži sveSkupi sve

FILTERI

Filteri su središte efikasnih performansi. Strogo preporučujemo da koristite samo originalne John Deere filtere, jer su specifično konstruisani da funkcionišu s vašim traktorom. Ulje, gorivo i vazdušni fileri sprečavaju prodor štetnih čestica u motoru, dok takođe smanjuju potrošnju goriva. Prljavi filteri mogu povećati potrošnju goriva do 5% po filteru, tako da ima smisao da zamenite filtere čim postignu svoj efikasan vek trajanja.

ULJA, RASHLADNA SREDSTVA I MASTI

Svako mazivo u našoj ponudi je razvijeno od strane John Deere stručnih inženjera i savršeno je optimizovano da ispuni zahteve u teškim uslovima rada. Naši proizvodi ne poboljšavaju samo performanse vašeg traktora, nego i štite ga od habanja i produžavaju vek trajanja vaše investicije. Takođe se smanjuju troškovi održavanja pomoću produžavanje servisnih intervala i intervala ispuštanja.

 1. Hidraulično ulje i ulje za menjač
 2. Ulje za menjač
 3. Maziva
 4. Sredstvo za hlađenje
 5. Motorno ulje

Plus-50 II je napredno motorno ulje konstruisano da produži intervale zamene ulja, da obezbedi duži vek trajanja motora i obezbedi poboljšane performanse i zaštitu u  dizel motorima, uključujući motore s niskim nivoom emisije (faza III B/ faza IV).

Hy-Gard je univerzalno ulje za menjač traktora (UTTO). Ovo ulje je specijalno formulisano da zaštiti John Deere prenosnike, kvačila u ulju, mokrih kočnica i hidrauličnih sistema. Hy-Gard je obimno testirano ulje kako tokom tako i nakon njegovog razvoja da prekorači minimalni standard JDM J20C.

Cool-gard II je savršeno rashladno sredstvo za zaštitu od korozije i naslaga i letnjim i zimskim uslovima. Ono štiti vaš rashladni sistem do 6 godina ili 6000 radnih časova.

Zaštitite svoju opremu – zaštitite vašu investiciju s originalnim John Deere mazivima.

AKUMULATORI

John Deere. Original sa razlogom.

Znamo da su vaši akumulatori prekinuli posao i da ih trebate čak i u najtežim uslovima. Zbog toga su John Deere akumulatori napravljeni sa ekstremno visokim standardima i rigorozno su testirani prema našim zahtevnim specifikacijama, koje su zasnovane prema zahtevima za mašine

StrongBox akumulatori – Odlična tehnologija ispunjava zahteve za specijalne primene.

Ako vam treba kvalitet, performanse i pouzdanost, naročito kada se suočavate sa ekstremnim uslovima van puta, onda su StrongBox akumulatori idealni. Dokazano isporučuju bolje performanse, oni su napravljeni korišćenjem materijala najvišeg kvaliteta i najmodernije tehnologije za primene u teškim uslovima.

Naši akumulatori obećavaju

 • Ispunjavaju John Deere zahteve i standarde kvaliteta
 • Nadmoćne performanse pokretanja, čak i pod ekstremnim radnim uslovima
 • Ekstremna otpornost na vibracije
 • Visoka izdržljivost punjenja i pražnjenja, čak i kada je motor isključen
 • Poboljšana isporuka energije

BOJE I HEMIKALIJE

Izgled ne čini sve – ali što bolje pazite na vašu John Deere opremu, to ćete bolje očuvati svoju vrednost. Od krpa i sprejeva za čišćenje do rastvarača i boja, nudimo kompletan asortiman proizvoda za održavanje izgleda vaše John Deere mašine i da radi kao nova.

Čak i naše boje rade naporno

Razmišljate o popravku boje ili ponovnom bojenju vaše John Deere mašine? Niko ne pravi zelenu i žutu boju kao mi – jer samo John Deere boje su napravljene s originalnom formulom koju koristimo u fabrici. Za savršeno uklapanje insistirajte na originalne John Deere boje. Sve ostalo je samo zeleno. Ili žuto.

Ne rizikujte

Ne rizikujte

Zaštitite vašu opremu sa originalnim delovima koji su konstruisani i proizvedeni da funkcionišu kao nijedan drugi. Naši delovi održavaće performanse vaše mašine kao prvog dana, što garantujemo svojim imenom na njima.