Nemojte rizikovati

NEMOJTE RIZIKOVATI

Razlika postoji

 

Da li ste znali da John Deere originalni Pro-XL valjci traju do 50% duže nego obični valjci? Tvrdo hromirani za dug vek trajanja, valjci su konstruisani za teške uslove branja i osiguravaju čisto i kvalitetno branje i lako odvajanje.

 


Zašto birati originalne John Deere valjke za mašine za branje pamuka

Superioran dizajn za izuzetne performanse

Za čisto i kvalitetno branje i lako odvajanje, tri seta od 12 reznih bodlji po žlebu su pod uglom od 55 stepeni. Da bi se smanjilo oštećenje jedinica za branje, kućišta Pro-XL valjaka su kaljena, tako da će se pre slomiti nego saviti kada udare u čvrst predmet. Hromirani i niklovani za dodatnu izdržljivost, originalne valjke karakteriše oznaka “JD” da ih izdvoji od delova koji nisu originalni.

Napredni alati

Posvećeni smo industriji pamuka i tom poslovanju, a nedavno smo investirali za budućnost u najmodernije peći za kaljenje, mašine za hromiranje i najmoderniji kontrolni centar.

Profesionalni eksperti

Inženjeri za mašinsku obradu valjaka i materijala imaju više od 20 godina iskustva. Kombinovano imamo preko 100 godina iskustva u proizvodnji valjaka.

Prvoklasni procesi

25 tačaka provere kvaliteta tokom procesa proizvodnje da bi se osigurao trajni nivo kvaliteta. Pored toga jedinstvena matrica podataka na svakom valjku obezbeđuje mogućnost provere kvaliteta svakog pojedinačnog valjka koji izađe sa naših proizvodnih traka.
Vreteno