Nemojte rizikovati

NEMOJTE RIZIKOVATI

Osetićete razliku

 

Da li ste znali da John Deere originalna Pro-XL vretena traju do 50% duže nego uobičajena vretena? Tvrdo hromirana za dug vek trajanja, vretena su konstruisana za teške uslove branja i osiguravaju čisto i agresivno branje i lako odvajanje.

 


Zašto birati originalna John Deere vretena za mašine za branje pamuka

Superioran dizajn za izuzetne performanse

Za čisto i agresivno branje i lako odvajanje, tri seta od 12 reznih bodlji po žlebu su pod uglom od 55 stepeni. Da bi se smanjilo oštećenje jedinicama za branje, kućišta Pro-XL vretena su kaljena, tako da će se radije slomiti nego saviti kada udare u čvrst predmet. Hromirana i niklovana za dodatnu izdržljivost, originalna vretena karakteriše oznaka “JD” da ih odvoji od delova koji nisu originalni.

Napredni alati

Posvećeni smo industriji pamuka i tom poslovanju, a nedavno smo investirali za budućnost sa najmodernijim pećima za topljenje, mašinama za hromiranje i preciznim kontrolama.

Profesionalni stručnjaci

Inženjeri za mašinsku obradu vretena i materijala imaju više od 20 godina iskustva. Kombinovano imamo preko 100 godina iskustva u proizvodnji vretena.

Prvoklasni procesi

25 jedinstvene provere kvaliteta tokom procesa proizvodnje da bi se osigurala konzistentnost. Pored toga jedinstvena matrica podataka na svakom vretenu omogućava kontrolu kvaliteta, konzistenciju i mogućnost praćenja.

Vreteno