Nemojte rizikovati

NEMOJTE RIZIKOVATI

Osetićete razliku

 

Da li ste znali da koristimo toplotni tretman u našem vlasništvu za kaljenje naših originalnih John Deere noževa? Proces proizvodi noževe izuzetne oštrine koji ostaju tako duže – za savršeno uklapanje i čisto košenje, svaki put.

 


Čist otkos

Ivica naših noževa je istanjena da bi se smanjila opasnost od sakagije i oštrih ćoškova, što pomaže u produžavanju veka trajanja oštrice i proizvodi oštriju reznu površinu.

Dugotrajna oštrica

Ovaj isti dizajn istanjene ivice omogućava ravnomeran raspored stresa preko površine oštrice, proizvodeći oštricu koja zadržava svoju oštrinu, što smanjuje potrebu za oštrenje i štedi na vreme i novcu.

Obrada toplotom u vlasništvu koja obezbeđuje savršene nivoe ugljenika takođe pomaže u produžavanje veka trajanja naših noževa. Prava količina ugljenika je važna u proizvodnji noža s odličnom otpornošću na habanje i zamor – previše znači slabiji nož, premalo i nož se brže haba, rezultujući u češće zamene noža za vas.

Savršeno uklapanje

Svaki montažni otvor u John Deer noževima je vrhunski probijen, omogućavajući savršenog uklapanje noža na vretenu. Ovo savršeno uklapanje smanjuje udaranje, produžava vek trajanja ostalih delova kosačice i eliminiše nepokošene trake trave za čistiji izgled travnjaka.