Nemojte rizikovati

NEMOJTE RIZIKOVATI

Razlika postoji !

 

Da li ste znali da posedujemo sopstveno odeljenje za termičku obradu za kaljenje naših originalnih John Deere noževa? Tako dobijamo noževe izuzetne oštrine koji ostaju takvi duže vreme – za laku montažu i ravan rez svaki put.

 


Precizan rez

Oštrica naših noževa je istanjena da bi se smanjila opasnost od deformacija i loma, što pomaže u produžavanju veka trajanja noževa, a dobija se kvalitetan i ravan rez.

Dugotrajna oštrica

Ovaj isti dizajn istanjene oštrice omogućava ravnomerno naprezanje noža preko cele površine oštrice, i na taj način oštrica zadržava svoju oštrinu, što smanjuje potrebu za oštrenjem pa štedi vreme i novac.

Postrojenje za termičku obradu u našem vlasništvu obezbeđuje proizvodnju oštrica noževa sa idealnim procentom ugljenika, što garantuje dug vek trajanja noža. Ugljenik je veoma bitan u proizvodnji noževa jer povećava dugotrajnost i otpornost na habanje i lom – previše ugljenika znači veću mogućnost loma noža, a premalo povećava brzinu habanja, rezultirajući češćim zamenama noža i većim troškovima.

Laka montaža

Svaki montažni otvor na John Deere noževima je vrhunski probijen, omogućavajući savršeno uklapanje noža na glavčini. Ovo savršeno uklapanje smanjuje vibracije pri okretanju noža, produžava vek trajanja ostalih delova kosačice i eliminiše nejednaku površinu pokošene trave, za uredniji izgled travnjaka.