Nemojte rizikovati

NEMOJTE RIZIKOVATI

Osetićete razliku

 

Da li ste znali da originalne John Deere hidraulične filtere karakteriše specijalan dizajn za teške uslove rada s metalnim završnim poklopcem i elementom filtera zapečaćenim za kraj ploče? To vam garantuje više performansi i bolju zaštitu za vaš hidraulični sistem.

 


Filter

John Deere hidraulični filteri

John Deere hidraulične filtere karakterišu pet topljenja vrućim lepkom da osiguraju ravnomeran razmak za veći kapacitet. Ostale filtere mogu karakterisati samo dva topljenja vrućim lepkom. Naši hidraulični filteri su posebno projektovani da zaštite vaše John Deere hidraulične sisteme od habanja komponente i protoka hidrauličnog sredstva. Oni zadržavaju kontaminante spolja i sprečavaju da talog i kiseline oštete mašine.

Prednosti

 • Ravnomerni nabori obezbeđuju veći kapacitet za kontaminante i duži interval servisiranja
 • Ekstra vruć lepak pojačava topljenjem medij i obezbeđuje ravnomeran razmak

Središte efikasnih performansi

Ulje, gorivo i vazdušni fileri sprečavaju prodor štetnih čestica u motoru, dok takođe smanjuju potrošnju goriva. Prljavi filteri mogu povećati potrošnju goriva do 5% po filteru, tako da je bitno da zamenite filtere čim postignu svoj efikasan vek trajanja. Strogo preporučujemo da uvek koristite samo originalne John Deere filtere, jer su specifično konstruisani da funkcionišu s vašom mašinom. Jeftine kopije će uvek koštati više na kraju.

John Deere filteri za gorivo

John Deere filteri za gorivo

John Deere filtere za gorivo karakterišu tesne nabore, medij s premazom i dobro zaptivanje između medija i kućišta filtera.

Voda može ozbiljno da ošteti sisteme za gorivo. Zbog toga John Deere filteri za gorivo nisu samo konstruisani da uhvate vodu, nego i da je odbace. Medij sa specijalnim premazom bezbedno drži vodu vani dok sprečava koroziju i rast mikroba koji mogu da dovedu do povećane potrošnje goriva.

Prednosti

 • Tesni nabori i ravnomeran raspored medija obezbeđuju visok kapacitet hvatanja vode i čestice prašine pre nego što dospeju u sistem goriva
 • Premazan medij filtera aktivno odbija vodu i sprečava kvašenje goriva kroz njega
 • Čvrsto zaptivanje između kućišta i medija sprečava prodor nefiltriranog goriva u motor
John Deere filteri ulja

John Deere filteri ulja

John Deere filteri ulja imaju ravnomeran razmak medija bez zazora, koji bi propustili kontaminante. Ostali filteri mogu da imaju neravnomeran razmak kao što je filter na desnoj strani.

Prljavo ulje čini da motor radi napornije, koristi više goriva i skraćuje interval servisiranja. John Deere filteri ulja su konstruisani da hvataju čestice koje su veličine petine širine vlasi ljudske kose. Slabiji filteri imaju manji kapacitet zadržavanja prljavštine i omogućavaju štetnim česticama prodor u motoru.

Prednosti

 • Ravnomeran raspored nabora i medija obezbeđuju doslednu filtraciju i bolje performanse
 • Spirala i presovana središnja cev dodaju jačinu da bi se sprečilo urušavanje medija
 • Gumeni zaptivači kreiraju bolje zaptivanje nego plastični, koje možete naći kod slabijih filtera
John Deere filteri za vazduh

John Deere filteri za vazduh

John Deere fileri za vazduh su još jedna visoko kvalitetna linija odbrane protiv kontaminanata koji napadaju vaš motor. Oni smanjuju habanje motora tako što uklanjaju prašinu, prljavštinu i ostale zagađivače iz usisnog vazduha. Oni su visoko efikasni kad je reč o hvatanju neželjenih čestica.

Prednosti

 • Ravnomerni nabori i više stvarnog medija za filtraciju obezbeđuju visoku efikasnost i duže intervale servisiranja
 • Pravilan protok vazduha obezbeđuje minimalna ograničenja protoka dok se hvataju više kontaminanata nego kao kod vodećih konkurentskih filtera za vazduh.
 • Čvrsto zaptivanje drži kontaminante od zaobilaženja filtera