Nemojte rizikovati

NEMOJTE RIZIKOVATI

Osetićete razliku

 

Da li ste znali da su originalne John Deere brizgaljke za prskanje konstruisani za specifične primene? Na taj način one isporučuju preciznost s mnogo manje proizvoda. Plus one su proizvedene samo za vašu mašinu.

 


Brizgaljke za prskanje visokih performansi

Pravolinijska keramička brizgaljka

Pravolinijska keramička brizgaljka

One su savršene za đubrenje letine koja je pronikla. Kompaktna brizgaljka sa šest mlaza je savršena za đubrenje useva sa solidnim semenom i smanjena atomizacija minimizira plamenjaču i sparušenje.

Ultra low drift

Ultra low drift

Savršene za sistematsko prskanje herbicida pre nego što letina pronikne. Tehnologija Venturi značajno smanjuje zanošenje, a kapi napunjeni vazduhom i jedinstveni gust šablon isporučuje efikasnije prskanje sa smanjenim zanošenjem.

Prošireni raspon

Prošireni raspon

Savršene za održavanje doslednog ugla prskanja preko širokog opsega pritiska do 1 bara. Veličina kapljice je podesiva u skladu s pritiskom, a brizgaljka održava dobru distribuciju prskanja, proizvodeći veće kapi pri niskom pritisku.

GuardianAIR Twin

GuardianAIR Twin

Savršene za primenu fungicida i sredstva za sušenje usevima sa širokim lišćem i za primene gde se prskanje mora naneti na najviši sloj useva ili visokim biljkama. Brizgaljka kombinuje jednaku pokrivenost prskanja sa smanjenim zanošenjem u jednom dizajnu koji se lako instalira.

Low-drift air

Low-drift air

Naročito pogodne za primene prskanja žitarica u proleću, brizgaljka kombinuje jednaku pokrivenost prskanja sa smanjenim zanošenjem, a najbolje se koristi sa pritiskom od 3 bara za optimalnu pokrivenost prskanja.

3D

3D

Savršene za prskanje teških vertikalnih ciljeva, kao što su grudve zemlje i mali korov trave. Karakterišući integrisani nagib ventilatora i ugao, 3D brizgaljke za prskanje smanjuju šablon prskanja na značajno smanjene male kapljice – rezultujući u 50-75% nižeg potencijala zanošenja nego konvencionalne brizgaljke sa ravnim ventilatorom.