Coronavirus Update Center

John Deere Information

Na usluzi smo onima koji doprinose da svet kakav poznajemo ne stane

COVID-19 je pred sve nas postavio izazove bez presedana. Mi smo posvećeni zaštiti dobrobiti naših zaposlenih, kupaca, dobavljača i zajednici u kojoj živimo i radimo. Nastojimo da nastavimo sa proizvodnjom i uslugama za naše kupce koliko god je to moguće i zahvalni smo svima koji rade na proizvodnji hrane, koji pružaju vitalne usluge i štite naše zdravlje.

Vodite računa o svom zdravlju i zdravlju svih u Vašem okruženju.

Praćenje mašine na daljinu

Praćenje mašine na daljinu

Radne performanse Vaše mašine prate naši servisni specijalisti preko Johne Deere aplikacija kao što su ''Expert alerts'' i ''Machine Dashboard''. Ako se uoče neke nepravilnosti u radu bićete odmah kontaktirani u cilju proaktivnog otklanjanja problema, kako bi se izbegli zastoji, a Vi se fokusirali na svoj posao.

Podrška pri podešavanju mašine na daljinu

Podrška pri podešavanju mašine na daljinu

Aplikacija '' Remote Display Access'' značajno smanjuje vreme potrebno za podešavanje Vaše mašine, jer omogućava pristup displeju Vaše mašine na daljinu našim ekspertima, koji Vam mogu pomoći pri podešavanju radnih parametara. Pristup Vašem monitoru na daljinu značajno olakšava komunikaciju našim servisnim ekspertima pri postavkama i podešavanjima, a Vama štedi vreme i novac i značajno povećava produktivnost.