Unbeaten-Header

Viši nivo komfora i efikasnosti

Moraćete lično da iskusite ovu gamu traktora. Iz prve ruke doživite produktivnost, preciznost i komfor, čime će ove mašine doprineti vašem poslovanju. Pozovite vašeg ovlašćenog prodavca za uzbudljivu probnu vožnju.

Lociraj prodavca

Vreme je za nadgradnju na dokazan nivo performansi!

Pogledajte izvanredan učinak John Deere 6215R modela, koji je prikazan u najnovijem testu*.

Uradite više sa manje goriva!

/ection-control-large

Kontrola sekcije

Šta očekujete od vrhunskog displeja? Ako ste mislili na podršku do 255 sekcija i punu ISOBUS AEF kompatibilnost – onda odlično, mi to imamo. Ako takođe smatrate da kontrola sa promenljivom brzinom i telematika treba da budu standard na vašem traktoru, onda gledate u pravu mašinu. Za potrebe napredne precizne poljoprivredne proizvodnje, John Deere traktori serije 6R, 7R i 8R su savršeni.

Tražite dodatnu udobnost?

Naši veliki traktori poseduju funkcije koje pružaju dodatni nivo udobnosti i doprinose produktivnosti.

veliki traktor vreme za nadogradnju

Veličina kabine

Kada prostor oko vas deluje ograničeno, samim tim se i Vi tako osećate. Zbog toga što su vaše zdravlje i relaksiranost presudni faktori za produktivnosti, mi smo dizajnirali veću kabinu kod serije 6R, i to dosta veću - sada je 3,30 m³. Sjajan način da započnete radni dan!

massage-seat-comfort

Udobno sedište

Opustite se, relaksirajte i oporavite tokom dugih sati rada. Završite svoj radni dan odmorni u vašem traktoru serije 7R i 8R, sa funkcijama bez kojih više nećete želeti da radite: Active Seat II sa proaktivnom kompenzacijom kretanja sedišta, integrisanom masažnom funkcijom, zakretanjem sedišta za 65°, 3 papučice za odmor stopala, 6.1 zvučni sistem i integrisani frižider.

visibility-large

Bolja preglednost

Dizajn oborene haube kod modela 6M sa kratkom šasijom, značajno povećava vidljivost ispred traktora. Prva tačka koju sada vidite ispred sebe je na samo 5 metara. Dopunjeno sa vidnim poljem od 180°, model 6M nudi dosta bolju preglednost.**

 

Napravite sami poređenje

Morate iz prve ruke da iskusite prednosti ovih mašina. Klijenti koji poseduju traktore drugih brendova testirali su i naše mašine, pogledajte njihove reakcije. Formirajte vaše lično mišljenje probnom vožnjom i demonstracijom uživo.

*Poljoprivredna komora Donje Saksonije (Nemačka) test traktora 2020; http://www.lwk-niedersachsen.de/

** Testiranje preglednosti vrši se merenjem pružanja pogleda sa pozicije rukovaoca prema napred i preko haube do nivoa zemlje, mereći rastojanje počev od nivoa rukovaoca do tačke gde rukovalac vidi nivo zemlje. Merenje obavljeno na osnovu referenci iz standarda Seat ISO, za John Deere modele 6090M, 6100M, 6110M i 6120M.